Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igaz lehet vajon? "Azok férfiak, akiknek a mutatóujja hosszabb mint a gyűrűsujja, magas tesztoszteronértékkel bírnak és feltételezhetően sokkal csapodárabbak, mint a többiek. "
Ezt én is olvastam, lehet, ugyanabból a könyvből vetted :D
Nekem őszintén szólva, kicsit megalapozatlannak tűnik az ujjméretet a tesztoszteron értékével összefüggésbe hozni, de az logikusnak hangzik, hogy akinek magasabb a tesztoszteron szintje, több felé akarja "elhinteni magját".
orvostanhallgatóként azt kell hogy mondjam, hogy ez megalapozatlan, és egy hiteles tanulmányt sem láttam erről, illetőlegesen az ujjméret az teljes mértékben genetikailag van meghatározva, míg a tesztoszteronszintet sokkal inkább környezeti hatások befolyásolják.
nekem hosszabb a mutatóujjam mint a gyűrűs, mégsem tapasztalom, hogy sokkalta "csapodárabb" lennék.
a tesztoszteron a férfiasság-hormon
annak magas a tesztoszteron szintje, akinek elég mély a hangja, nagyon szőrzik, vagy épp fiatalon is kopaszodik
a 80 és halál közt lévő biosztanárom is megmondta, hogy "bizony, aki fiatalon kopasz, az jó az ágyban":D suli meg tele van 30 éves, kopaszodó tanárokkal:D
poligámabb típus:D
na, szóval akkor nem igaz a kérdésben leírt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!