Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tetszenek a noknek lanyoknak a mackos fiuk ferfiak? Miert csak a sportos es kigyurt fiukert pasikert rajonganak annyira?
Figyelt kérdés
Mackos vagyok es a nok mindig elhajtanak! :(2016. jún. 20. 19:36
31/33 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi a mackós. Van aki azt mondta a 180cm/82 kilóra , hogy mackós. Szerintem az ilyen férfi pont egy sportosabb átlagos alkat. Van akinek meg a 130 kilós tévénéző a mackós. Szerintem ő kövér.
32/33 anonim válasza:
Imádom a mackós, meg a jóval kövérebb pasikat is. Szerintem sok nő szereti. Nem lehetséges az, hogy esetleg a full bomba nőknél próbálkozol csak és ők küldenek el?
33/33 anonim válasza:
Se a mackós, sem a nagyon izmos, kigyúrt pasik nem tetszenek. Szóval, ha nagydarab.
Szerintem az a csinos, ha vékonyabb, de normál mértékben izmos. A feszes, kemény férfitest vonz, nem a puha, párnás. Az olyan nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!