Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert nem tetszenek a noknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem tetszenek a noknek lanyoknak a mackos fiuk ferfiak? Miert csak a sportos es kigyurt fiukert pasikert rajonganak annyira?

Figyelt kérdés
Mackos vagyok es a nok mindig elhajtanak! :(

2016. jún. 20. 19:36
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
És akkor pár sorral lejjebb miért cseszegetik a nőket,ha duciként átlagosnak mondjk magukat ronda helyett?Ha helyes/átlagos az arcod és legalább fejileg fejben tartod magad-előnyös frizura,fazonra nyírt arcszőr/borotvált arc,legalább naponta tusolás- és hozzá van egy stílusod,egy kiállásod,akkor miért ne tetszhetnél bárkinek is?Van nem egy,nem kettő ismerősöm,akik férfiként nem éppen matyóhímzések,mégse fognak szüzen meghalni.Van köztük mackósabb pedig.
2016. jún. 20. 20:21
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Írd már meg légy szíves a paramétereidet(magasság/súly),hogy el tudjam képzelni mennyire brummogsz.:)

Mivel én is a medvebocs és az izmos kategória között vagyok.

Nekem az a tapasztalatom,hogy sok nőnek kifejezetten bejön ha egy pasi nem vékony és van pocakja.

F40+

2016. jún. 20. 20:26
 13/33 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, mit értesz mackós alkat alatt?

Ezt? [link]

Vagy ezt? [link]

2016. jún. 20. 20:51
 14/33 anonim ***** válasza:
75%
a mackókat csak az állatkertben szeretem, a hétköznapokban jobb egy sportos, egészséges külsejű, atlétatermetű fickó...
2016. jún. 20. 21:15
 15/33 A kérdező kommentje:
7es egyik sem tetszik!
2016. jún. 20. 22:03
 16/33 A kérdező kommentje:
13as az elsot! A masodik kover!
2016. jún. 20. 22:05
 17/33 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek.
2016. jún. 21. 22:27
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, már az 1. képen lévő pasi is jelentős súlyproblémával küzd. Ha valaki huszonévesen ilyen állapotban van, nagy valószínűséggel csak hízni fog, ha nem vált életmódot, erre pedig kevesen képesek, pláne hosszútávon. A túlsúly pedig rengeteg eü. kockázatot jelent, bizonyos szempontból alkati kérdés is: a gyerekem a lehető legjobb géneket kapja az apjától, már ha lesz.

A tudatalatti része pedig az, hogy nem tartom vonzónak a túlsúlyos pasikat, valahogy igénytelennek látom őket, és ez elrettent - hiába fogom fel tudatilag, hogy jó eséllyel nem azok, csak rossz a genetikájuk, és nem foglalkoznak sokat azzal, hogy ezt ellensúlyozzák (valószínűleg mert van jobb dolguk, nekem is lenne), attól még az érzéseimen nem tudok változtatni.

2016. jún. 21. 23:03
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

nem értem, tudod, hogy nem tetszel a lányoknak, csakazért, csakisazért, semmi másért, mint hogy mackós vagy.

Valahonnan, felső isteni sugallattól vezérelve SEJTED, hogy ha nem akarsz mackós lenni, akkor picit át kell állítanod az étrendedet és talán hetente kétszer 20 percet fel kellene tornásznod a pulzusodat, legalább egy kocogás erejéig.

Szóval ez megvan, ezzel a tudással rendelkezel. És most te azt kérdezed, hogy MIÉRT?!?!?! Miért ilyen kegyetlen az élet, hogy elvárja tőled, hogy egészségesen élj?!?!

2018. jún. 22. 11:56
 20/33 anonim ***** válasza:
93%

A kigyúrt férfiaktól irtózom, annyira mesterkéltek. A kövérek sem jönnek be. A túl sportos sem az esetem, de imádom, ha úgy mackós egy férfi, hogy mindenféle erőlködés nélkül néz ki jól. Én a mackós alatt sosem kövéret értek, hanem olyat, akinek semmit sem kell azért tenni, hogy jól nézzen ki. A kozmetikusra sem az igazán jó nők vannak rászorulva.Aki nem férfi konditerem nélkül, azt nem tartom genetikailag jó pasinak.

[link]

2018. jún. 22. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!