Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jobb a sportos, szálkás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jobb a sportos, szálkás, vékonyabb testalkatnál a nagy debella, pocakos?

Figyelt kérdés

Csomó vékony, sportos csajt látok olyan férfiakkal akiknek fiatal koruk ellenére hatalmas bele van! Meg úgy semmi formájuk, csak zabálnak folyton és jó nagy darabok.

Én meg sportos, szálkás vagyok, de ez az alkat kevésbé kelendő. Esztétikailag sem értem miért jobb a hasas alkat, de aki 20-25-30 évesen így néz ki azzal mi lesz 40-50 éves korára???

2016. jún. 4. 23:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Addigra valószínű betakar téged.
2016. jún. 4. 23:53
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, milyen csajokkal találkoztál, de én meg vagyok zavarodva a sportos, szálkás férfiakért. Mondjuk én pont nem vagyok vékony alkatú, hanem kerek formáim vannak, de nekem esztétikailag nagyon is az jön be, amit magadról írsz.
2016. jún. 4. 23:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Ká. A. Em. U. :D
2016. jún. 4. 23:59
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem a külsőn múlik ez... Én fiatal lányként voltam csontos vékonytól "molettig" minden, most molett vagyok (42-és ruhaméret+majdnem 180cm-s magasság) de vékonyan ugyan így nem kelletem senkinek. Talán érzik, hogy nem szeretem magamat.
2016. jún. 5. 00:06
 5/12 anonim ***** válasza:
Neked nem a tested a bajod, ez biztos.
2016. jún. 5. 00:09
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs konkrét típus se nőben se férfiban ami mindenkinek bejön. Azért látsz ilyeneket mert gyakran olvasod a gyk-t. Mielőtt elmész otthonról, ismetelgesd a következőt: sportos szálkás emberek 10/10-es pi$c@kkal, vagy turcsy alacsocsmány 10es....na jó utóbbi nem működik.
2016. jún. 5. 00:25
 7/12 Sunshinedoll ***** válasza:
77%

Nekem pl nem szimpatikus ez a hiszti, amit itt lenyomsz. És ha egy kövérebb pasi rendelkezik azokkal a belső tulajdonságokkal ,amiket keresek, akkor mivan? Azzal randizok, akivel akarok.

Te csak ne aggódjál, mi lesz másokkal 40-50 éves korukra, gondolkozz a saját sz-ros hozzáállásodon.

2016. jún. 5. 07:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem minden a külső....
2016. jún. 5. 08:21
 9/12 anonim ***** válasza:
31%

Én se vagyok kisportolt, izmos emberke, mégis eljárok terembe. Pedig van hasam is.

De mindig jó hallgatni az ilyeneket, mint te a teremben is. "Nincs csajom, pedig milyen jól nézek ki". Humor, belső érték, tudás, olvasottság az nincs. Izmos test az van.

A Nő erogén zónája a füle. Aki ezt nem érti, és csak olyan a külsőségekre megy, az max. kislányokat tud felszedni. Most is olyan barátnőm van, aki után mindenki megfordul az utcán. Nem mercivel járok, nincsenek millióim, mégis engem szeret.

2016. jún. 5. 08:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Telen sokkal jobb, az allatok a teli alomra keszulnek mar nyaron, biztos ezert latod a csajokat is nagyobb emberekkel, ok is erre keszulnek. :)
2016. jún. 5. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!