Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jobb a sportos, szálkás, vékonyabb testalkatnál a nagy debella, pocakos?
Figyelt kérdés
Csomó vékony, sportos csajt látok olyan férfiakkal akiknek fiatal koruk ellenére hatalmas bele van! Meg úgy semmi formájuk, csak zabálnak folyton és jó nagy darabok.
Én meg sportos, szálkás vagyok, de ez az alkat kevésbé kelendő. Esztétikailag sem értem miért jobb a hasas alkat, de aki 20-25-30 évesen így néz ki azzal mi lesz 40-50 éves korára???
2016. jún. 4. 23:25
11/12 anonim válasza:
"Esztétikailag sem értem miért jobb a hasas alkat,"
Nem jobb esztétikailag, de ha az ő személyisége fog meg, akkor nyilván vele fogok összejönni. Az édes kevés egy kapcsolathoz, hogy jól nézel ki és izmos vagy. De ha mégis a kidolgozott testeddel szeretnél tarolni, akkor indulj el egy testépítő versenyen.
12/12 anonim válasza:
Nagyon bena lehetsz( mar bocs ha jo testtel ) nem tudsz not szerezni! 10nobol 20nak ez a testalkat jon be! 35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!