Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sehogy sem tudok összehozni szálkás, sportos, izmos alkatot, nem is lesz barátnőm?
Figyelt kérdés
akárhogy próbálkozok 1 éve, nem megy! pedig minden héten 3x edzek, minden izomra, meg van a megfelelő tápanyagbevitel, de csak úgymond "növök", szélesedek, vastagodok, szálkásítani próbáltam, de semmi eredmény...csak ilyen 190 cm magas, széles vállú, nagydarab, de nem kifejezetten izmos, nem szálkás, formáltan vagyok-...2015. jún. 24. 22:05
1/10 anonim válasza:
Hozza valo etrend nelkul edzhetsz iteletnapig.
2/10 anonim válasza:
Én meg 176 centi vagyok, 62 kiló, mégis belém szeretett egy okos, intelligens, gyönyörű lány, akit minden férfi megbámul az utcán.
3/10 anonim válasza:
Sajnos szerintem ebben a genetika is benne van, nem mindenkinek egyforma a testalkata.
4/10 anonim válasza:
Raadasul most olvasom, h az edzest se jol csinalod.
5/10 anonim válasza:
osztott edzésem van, minden nap más izmok...a kaja sok is volt, minden nap fél kg csirke azért nem olcsó, de megvettem és még pluszban elég sok mindent ettem..
7/10 anonim válasza:
Hiaba pontozol le, ebben dolgozom, tudom mirol beszelek, ha erdekel segitek benne, ha puffogsz maradj osszeesve.
8/10 anonim válasza:
Lehet , ha gazdag leszel. Pénzel bármit meg lehet oldani.
9/10 anonim válasza:
Vidd lejjebb a szenhidratot, legyen mondjuk 1,5g/kilo, mellette ha belefer, marpedig miert ne ferne bele, heti 3-4x reggel ehgyomros kardio. Le fog menni a zsir, melle igyal sokat, esetleg csalantea, vagy hasonlo vizhajto teak meg leviszik a vizet.
Heti 3 edzest szerintem egy ev utan mar bonthatnad tovabb heti 4, akar 5re.
10/10 anonim válasza:
egyik haverom 176cm 62kg környékén van, mégis izmos, szálkás, vonzó testű, velem ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!