Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tetszenek a noknek lanyoknak a mackos fiuk ferfiak? Miert csak a sportos es kigyurt fiukert pasikert rajonganak annyira?
Vannak olyanok, akiknek a mackok jonnek be. Csak nem sok. Pl en is tobbre ertekelek egy mackos pasit mint egy kigyurtat.
Bar sokan ugy vannak vele, hogyha a ferfiak elvarjak, hogy a nok jol nezzenek ki, akkor a ferfiak is.
De nekem eddig az osszes olyan, akinek volt is eselye nalam, mind mackos tipus.
Ízlések és pofonok. Kinek ez, kinek az tetszik.
A mackós, kövér srácok = egészségtelen lusta életmód
A sportos meg eleve mozgékony, egészséges életmód.
Mivel én egészséges sportos életmódot folytatok nálam eleve kizáró tényező a mackós, kövér srácok, meg nekem eleve sem tetszenek a nagy darab fickók.
Azok sem tetszenek, mert ők pedig már túlzásba vitték, számomra.
Az enyhén izmos, szálkás pasikat szeretem.
Média.
Persze vannak kivételek akiknek a mackós jön be, de nyilván többség a sportosért van oda.
A férfiaknak miért a nagymellű nők jönnek be jobban? (Persze van kivétel itt is)
Mert a média ezt nyomja belénk. -.- Ez szívás. De sajnos ez van... :/
Keress kivételt. Itt is láthatod hogy azért akad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!