Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kövér férfi, ha lefogy. Akkor nagyobb esélyei vannak a nőknél?
Érdekes amiket írtok, van igazságtartalma. Azért az, hogy ki a kövér és ki nem, az nagyon relatív. Én 182 cm-el és 115kg-val kövér voltam, de nem brutálisan kövér.
Az érdekes az, hogy nagyon rossz akkor sem voltam a nők szemében, sőt. Persze aztán 90 kg alatt már sok ismerős nő, aki addig nem jöttem be annyira, nagyon finoman, de már flörtöltek velem. Csak azért nagyon finoman, mert kapcsolatban voltak, vagy férjük volt. :D
Én 25 kilót fogytam és jobb lettem a nőknél. Természetesen nem az volt a motivációm, hogy jobb akartam lenni a nőknél. Kizárólag magam miatt tettem meg ezt. Jobban érzem magam a bőrömben, egészségesebb vagyok, könnyebb ruhákat is vásárolnom.
Személyiségem annyiban változott, hogy elégedett lettem a testalkatommal, elkönyveltem magam egy nagyon jó pasinak. Ez a felfogás változás automatán jobban vonzotta a nőket.
Meg merném kockáztatni, hogy a régi testalkatommal a mostani személyiségemmel hasonló eredményeim lennének a nőknél.
Ha lefogysz több nőből tudsz válogatni. De a személyiség számít sokkal jobban...
# 3 Férfiakról nem pedig a nőkről volt szó
# 4 Minden tiszteletem a tiéd!!!!! Ritka az ilyen/nő
# 5 Figyelj ide, szarhatok az egészségre ha egyik legfontosabb dolga vész el a család, gyerek és a szerető feleség.... nem találom meg ugyan az a vége mint ha kövér lennék nesze neked egészség
# 6 Nekem arányosan oszlik el nagyon, hiába mondok paramétert nem takarja azt amit gondolsz nálam -15 kg mindig eltévesztik próbe szerűen megkérdeztem embereket tippeled meg hány kg vagyok és mindegynki 10 kg minimum keveset mondot
# 7 Azzal sokra megyek ha nőknek a 100% nem mondja el NORMÁLISAN NEM BUNKÓAN AHOGY A NŐK SPORTOT ŰZNEK BELŐLE, hogy miért is koptatta le másikat, szegény ne hogy tanuljon belőle valamit pfff
# 8 Szerencsére bőven nem úgy nézzek ki, az az ember minmum 2-3x kövérebb
# 9 Én inkább abba tartozok hogy nem mer közeledni, de mond már meg nekem, hogy közeledjek ha lányok nem képesek elmondani normálisan köszönöm de nem te vagy, vagy ilyesmi ha rá telepednék azt mondom oké, de mért kell értelmi fogyatékosnak nézi és egyből lehordani porig mindennek, így közeledjek lányokhoz, hogy az önbizalmamat porig alázza hát szerintem ti se nagyon mennétek senkihez elhihetittek DE AZÉRT A FÉRFI KEZDEMÉNYEZZEN HÁT KÖSZÖNÖM.
# 10 örülök neki megnyugtatlak engem is biztos be bírsz ide sorolni
# 11 Minden tiszteletem a tiéd!!! Hogy ezt végig jártad és megtartod, tisztelem az ilyen embereket
# 12 Hát remélem nálam is így lesz
Ahelyett, hogy itt megpróbálsz kifogásokat gyártani és engem támadni (én anyámmal végigcsináltam, szóval tudom, hogy nem sétagalopp, és megérte), foglalkozhatnál azzal, hogy mit nyerhetnél azáltal, ha lefogysz.
Egészséget, mozgékonyságot, magabiztosságot, sokkal jobb lesz belenézni a tükörbe, és ezt mások is észre fogják venni rajtad. Majd térjünk vissza a kérdésedre, ha megemberelted magad, önmagadért, és nem fogod tovább sajnáltatni magad. :-)
Neked nem a testeddel van a probléma, hanem a fejeddel.
A jóság meg a kedvesség kell a csajozáshoz, de az nem elég. Sőt, nem a csajozáshoz kell, hanem hogy normális ember legyél. A férfias tulajdonságok majd jönnek ezen felül.
Ha lefogysz több esélyed lesz a külsejükre igényesebb nőknél. Nem rögtön a bombázóknál, de az olyan nőknél, akik foglalkoznak magukkal is.
Vagy férfias vagy, vagy sok pénzed van, vagy jó tested.
Vagy ezek keveréke. Ez már elég sok opció, elkezdhetsz válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!