Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, melyik jelent nagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyik jelent nagyobb hátrányt, ha egy férfi alacsony vagy fiatalon kopaszodik? Vagy egyik sem?

Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 21:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Én beszoptam mind a kettőt :D
2016. márc. 6. 21:22
 2/19 anonim ***** válasza:
Én meg elkezdtem 32 évesen őszülni, eléggé letablóz.
2016. márc. 6. 21:24
 3/19 anonim ***** válasza:

Az alacsonyság mindennél nagyobb hátrányt jelent. 170 alatt gyakorlatilag semmi esélyed egy szép, dekoratív lánynál, de a lélektani határ inkább 175 cm. Efölött már igencsak lúzerség a magasságra fogni a sikertelenséget. Vannak dögös magas kissé kopaszodó férfiak, akik a legtöbb nő számára igen vonzóak, szóval a kopaszodással nem lehet probléma önmagában. Persze ha ilyen szerzetesi frizurája van valakinek az ultragáz. Erre gondolok: [link]

Ebben az esetben totál le kell borotválni.

Tudom hogy a kopaszodás ellen mindenféle szert kifejlesztettek már, de a legjobb módszerek még mindig a következőek: kevés stressz, egészséges táplálkozás, rendszeres sport (nem, nem kondizás, hanem pl. úszás, futás), esetleg szedhetsz fűrészpálma kivonatot, aminek állítólag DHT blokkoló hatása van és természetes, ráadásul jó áron kapható.

2016. márc. 6. 21:32
 4/19 curáku ***** válasza:
A kopaszodás nem érdekel, a magasság igen.
2016. márc. 6. 21:36
 5/19 VirágésBence ***** válasza:
A kopaszodás ellen lehet tenni. Az alacsony férfiak... istenem, itt mindenki meg van őrülve komolyan. Most az, hogy nekem bejön-e egy férfi, vagy sem egy rohadt szám dönti el amit a szüleid az ajtófélfába vésnek? Mert szerintem rohadtul nem, akinek meg számít a magasság az olyan is.
2016. márc. 6. 21:36
 6/19 A kérdező kommentje:

A kopaszodás férfiaknál olyan 70%-ban a genetikától függ.

Amíg vannak kopasz bőrgyógyászok addig szerintem hagyjuk a hajnövesztő csodaszereket.

A hajbeültetés működőképes, ha van 2-3 millád rá, ki tudsz venni 2 hét szabit amíg felduzzad a fejed és van türelmed várni 1 évet mire lesz eredmény.

2016. márc. 6. 21:37
 7/19 anonim ***** válasza:
Ha kopaszodik.
2016. márc. 6. 21:39
 8/19 anonim ***** válasza:
Ha Danny DeVito... Apuka 36 és őszül halántékon. Kimondottan szexi:) fent kissé őt is kezdi elhagyni a haja, engem abszolút nem érdekel. Szeretem.
2016. márc. 6. 21:45
 9/19 anonim ***** válasza:
A kopaszodás ellen mit lehet tenni? :D A csodaszerek semmit nem érnek, ha rossz a fejforma akkor nullás se játszik, a hajbeültetés milliós tétel, a paróka meg vicc :D
2016. márc. 6. 21:47
 10/19 anonim ***** válasza:
Az alacsonyság. A kopaszodás nem annyira zavar.
2016. márc. 6. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!