Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akik 50-55 kilósan sikertelenenk voltak a lányoknál, majd később kigyúrták magukat 70-80 kilósra például, utána tapadtak rátok a lányok, kellettetek nagyobb tömeggel nekik?
tesa min fél év hogy valami látszódjon
én tudom mert 4 éve gyúrok
fä..z tömegnövelőket ne szedj én se szedtem mégis felfejlődtem
keress magadhoz illő edzéstervet és naponta csináld
meg az étkezés a fő dolog!!
Jó hozzállás srác nekem is Zyzz az egyik példaképem modell és tele volt ,,jó suncikkal",álomélet :)
Na de a lényeg kezdj el már most dolgozni és menj edzeni kajád lődd be,és igen EZ IS kell a jó csajokhoz igenis mutatós test kell akárki akármit mond,csak nézzétek meg a nagy testépítőket vagy akik izmosak mind milyen nőkkel mozog,hát nem kis Mariskával a sarki boltból.
Ott van például Vörös Zoli háát nem átlagos 5forint nője van vagy ott van Bognár Gery az ő csaja sincsen minden bokorban.
Hajrá srác kezd el minnél előbb egy FÉRFI legyen FÉRFIAS,izmos,erős,meg szerintem karrierja is és karrierista,tudjon dumálni a nővel,és legyen kész a szexre mindig.
Szerintem ezek fontosak egy bizonyos szintű nők fölött.
étrend, regenerálódás, edzés
ez a 3 ugyanolyan fontos, és vegyél tejsavófehérjét edzés utánra meg legalábbb szőlőcukor port, 2-3x-ítják a fejlődést ! de gondolom utánaolvastál tudod, hogy ezek nem mérgek... :)
Nekem is több a visszajelzés kicsit, de még sehol sem vagyok a célomtól de jól haladok nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!