Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, akik 50-55 kilósan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, akik 50-55 kilósan sikertelenenk voltak a lányoknál, majd később kigyúrták magukat 70-80 kilósra például, utána tapadtak rátok a lányok, kellettetek nagyobb tömeggel nekik?

Figyelt kérdés
Mivel alacsony, sovány, ektomorf alkatú srác vagoyk, Zyzz példáját követve szeretném majd kigyúrni magamat, egyelőre megelegédenék azzal is, ha 52 kilóról feltudnék menni legalább 56-58-ra, hogy látnám az eredményét a dolognak. Számolgattam, utánaolvastamm a dolgoknak, nem olcsó mulatság és ha már elkezdi az ember érdemes rendesen csinálni, de mivel elegem lett már nagyon is abból, hogy a lányok személyesen élből elutasítottak, kivéve egy két lányt, így úgy érzem, nagyobb tömeggel, izomzattal vonzóbb lehetnék a lányok szemében. Sokáig én ostoba naivan álmodoztam arról, hogy van olyan lány, aki az evolóciú ellen működik és tud vonzódni egy kis tömegű, kisfiús alkatú, nem igazán férfias arcvonású fiút is, de rájöttem ez csak álom. Szóval már előre tervez, hogy amint lesz végre biztos állásom, saját jövedelmem, pénzem, nekiállok rendesen edzeni, addig meg marad az itthon kézi súlyzós, fekvőtámaszos edzés.

2012. nov. 22. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet nem az izmaim miatt kezdtek rám tapadni, hanem az izmok adta új kisugárzásra.
2012. nov. 22. 17:46
 2/4 anonim ***** válasza:

tesa min fél év hogy valami látszódjon

én tudom mert 4 éve gyúrok

fä..z tömegnövelőket ne szedj én se szedtem mégis felfejlődtem

keress magadhoz illő edzéstervet és naponta csináld

meg az étkezés a fő dolog!!

2012. nov. 22. 17:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Jó hozzállás srác nekem is Zyzz az egyik példaképem modell és tele volt ,,jó suncikkal",álomélet :)

Na de a lényeg kezdj el már most dolgozni és menj edzeni kajád lődd be,és igen EZ IS kell a jó csajokhoz igenis mutatós test kell akárki akármit mond,csak nézzétek meg a nagy testépítőket vagy akik izmosak mind milyen nőkkel mozog,hát nem kis Mariskával a sarki boltból.

Ott van például Vörös Zoli háát nem átlagos 5forint nője van vagy ott van Bognár Gery az ő csaja sincsen minden bokorban.

Hajrá srác kezd el minnél előbb egy FÉRFI legyen FÉRFIAS,izmos,erős,meg szerintem karrierja is és karrierista,tudjon dumálni a nővel,és legyen kész a szexre mindig.

Szerintem ezek fontosak egy bizonyos szintű nők fölött.

2012. nov. 22. 17:55
 4/4 anonim ***** válasza:

étrend, regenerálódás, edzés

ez a 3 ugyanolyan fontos, és vegyél tejsavófehérjét edzés utánra meg legalábbb szőlőcukor port, 2-3x-ítják a fejlődést ! de gondolom utánaolvastál tudod, hogy ezek nem mérgek... :)

Nekem is több a visszajelzés kicsit, de még sehol sem vagyok a célomtól de jól haladok nagyon!

2012. nov. 23. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!