Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor van nagyobb esélyem visszaszerezni? Legyünk barátok és tartsuk a kapcsolatot esetleg tartsak hosszabb szünetet és utána keressem fel?
Figyelt kérdés
Ő szakított velem 1 hónapja de békében váltunk el másfél év után. Van új barátja, de szeretem még mindig és vissza szeretném szerezni.2010. febr. 7. 10:38
1/4 anonim válasza:
van új barátja? ,hagyd a p*csápa szedj föl egy rendes,dögös csajt ,szórakozz,sportolj,tanulj,dolgozz,stb
felejtsd el ha van egy új kapcsolata ő már tovább lépett.lépj te is
2/4 anonim válasza:
Amúgy tényleg ilyenkor kell elkezdeni valamilyen sportot. :D
Szerintem inkább tartsátok a kapcsolatot, HA feltétlenül vissza szeretnéd kapni..de szerintem is jobb lenne továbblépni. ;)
3/4 A kérdező kommentje:
Focizom ezzel nincs gond és vizsgaidőszak után kezdődik a suli is. Nem fogok cölibátusba vonulni,de ha még mindig szeretem és hiányzik azzal nem tudok mit kezdeni, pedig igyekszem elfoglalni magam és lehetőleg nem rá gondolni.
Azok a fránya érzések...
2010. febr. 7. 15:00
4/4 anonim válasza:
Hát igen, ismerős érzés. Az eleje tényleg nehéz..megszokni, hogy nincs meg minden..de szépenlassan menni fog. ;)
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!