Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, melyik jelent nagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyik jelent nagyobb hátrányt, ha egy férfi alacsony vagy fiatalon kopaszodik? Vagy egyik sem?

Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 21:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mindkettő.
2016. márc. 6. 22:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem egyik sem hátrány, sőt, előny is. :) Mondjuk az a "szerzeteses" kopaszodás nem jó, ha ilyen van, akkor inkább nyírja teljesen kopaszra.
2016. márc. 6. 22:23
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha alacsony es ocsmany
2016. márc. 6. 22:40
 14/19 anonim ***** válasza:
A "szerzetes" szerintem nem kopaszodás, az kopaszság. A kopaszodás nem zavar. Szerintem a nők többsége nem akar nála alacsonyabb pasival járni (én sokkal magasabbal se, tök hülyén néznénk ki minden közös képen :) ). De ez persze az elmélet, láttam én már karón varjút.
2016. márc. 7. 00:13
 15/19 anonim ***** válasza:
Alacsony.
2016. márc. 7. 03:13
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem a kopaszodás taszító, nem tehetek róla. Az alacsonyság nem, én sem vagyok több 160 centinél.
2016. márc. 7. 11:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Én 160 cm vagyok, szóval elég alacsony, de volt olyan barátom, akinél magassarkúban még így is magasabb voltam. És ha jobban belegondolok, az összes eddigi barátom kopaszodott, még a gimis is. Pedig nem bukom kifejezetten erre (de nem is zavar), csak így alakult. :)
2016. márc. 7. 11:59
 18/19 anonim ***** válasza:

Számomra az alacsonyság nagyobb hátrány, bár nem kizáró ok, volt nálam alacsonyabb pasim.

A kopaszodás önmagában nem zavar, az igen, ha az illető férfi totál frusztrálja magát emiatt, és a három szál haját balról jobbra és jobbról balra fésüli. Volt ilyen exem, kiborító volt. :D

Mostani párom is kopaszodik, mondjuk ő nullással fésülködik emiatt, de neki kifejezetten jól áll szerintem a seggig érő homlok. :)

2016. márc. 7. 12:46
 19/19 anonim ***** válasza:

Kérdés, az alacsony mennyire alacsony. Törpenövésűvel, 150x centissel nem járnék, mert nekem fontos, hogy legalább egy picivel magasabb legyen nálam. Mivel 157 centi vagyok, 160pár centitől már jó, mert ahhoz tudok venni egy magasabb sarkú cipőt is.

A fiatalon kopaszodás nem probléma, ha jól áll a fejformájához, és a maradék haját jól ápolja. Szóval az nekem egyáltalán nem baj. Szóval így az alacsonyságot nagyobb problémának mondanám, de azt is csak akkor, ha etxrém alacsony emberről beszélünk.

2016. márc. 7. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!