Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy kövér férfi, ha lefogy....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kövér férfi, ha lefogy. Akkor nagyobb esélyei vannak a nőknél?

Figyelt kérdés
2016. jún. 17. 13:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
69%

Tapasztalataim alapján: nem.

Sok olyan férfit ismerek, akik kövérségüknek tudták be a párkapcsolati sikertelenségüket, ezért lefogytak, de ugyanúgy nem kellettek a kutyának sem, ezért aztán roppant frusztrálttá és megkeseredetté váltak.

Ezzel szemben a kövér férfiaknál a következőket látom a környezetemben:

-Elfogadják magukat olyannak, amilyenek és a kisugárzásukkal egyszerűen vonzzák a nőket

-Nehezen megy nekik az ismerkedést, de idővel találnak EGY olyan nőt, aki szereti és elfogadja őket

-A "legviccesebb", amit valaha láttam: volt egy erősen túlsúlyos, közeli barátom. Mindig panaszkodott, hogy a kövérsége miatt nem kell senkinek, de lefogyni nem tudott. Néhány év után (még 30 éves kora előtt) lett egy nagyon helyes, átlagos testalkatú párja, később felesége. És a kapcsolatban le tudott fogyni, szinte észrevétlenül.

2016. jún. 17. 13:46
 2/22 A kérdező kommentje:
Bíztató.... akkor erről a reményről is lemondhatok...
2016. jún. 17. 13:53
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nők többségénél jobb esélyei lennének, ha lefogyna.
2016. jún. 17. 14:08
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is a mackósabbak jöttek be, a szexben is, természetre is. Ha ő úgy érzi, azaz saját döntése kapcsolaton belül, hogy fogyni szeretne egészségügyi okok miatt, akkor szívesen segítek is neki, illetve testileg-lelkileg bekapcsolódok :) Soha nem tettem megjegyzéseket mások külsejére.
2016. jún. 17. 14:17
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük ott, hogy nem a társkeresésért kellene lefogyni, hanem a saját egészséged miatt. Ha az nem ér ennyit, az eredmény sem lesz olyan pozitív, hamar feladod, könnyen visszahízol. Ha kövér vagy és fogyni akarsz, azért tedd, hogy te jobban érezd magad a bőrödben.
2016. jún. 17. 14:18
 6/22 anonim ***** válasza:
Mennyire vagy kövér?
2016. jún. 17. 15:28
 7/22 anonim ***** válasza:
Nem...csak az arc számít.
2016. jún. 17. 15:38
 8/22 anonim ***** válasza:

nem. Pl ha Molnár Krisztián lefogyna, attól még nem lenne nője, sőt esélyei sem javulnának.

Ha nem tudod ki az, akkor keress rá youtubeon

2016. jún. 17. 15:59
 9/22 anonim ***** válasza:
64%

Nem feltétlenül. 2 kimenetelt láttam eddig:

- ha lefogy, akkor attól a személyisége nem változik, ráadásul folyamatosan retteg a visszahízástól, ezért nagyon figyelnie kell. A nőket vagy kihasználja (egonövelésre, meg miért ne alapon), vagy pedig még mindig olyan félénk, hogy ugyanúgy nem mer közeledni, mert a saját testképe szerint még mindig kövér.

-annyira megváltozik a személyisége, hogy beképzeltté válik és rögeszmésen sportolni és diétázni kezd. Már nem elégszik meg az átlag lányokkal, neki a Rubint Réka másolatok kellenek (annak ellenére, hogy teljesen átlagos még mindig).

2016. jún. 17. 16:39
 10/22 anonim ***** válasza:
# 9: Csatlakozom, én is ezeket az eseteket láttam (pedig gondolom, nem azonos az ismeretségi körünk)
2016. jún. 17. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!