Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint akkor én most csúnya vagyok?
Tisztázzunk valamit: soha nem próbálkoztam senkinél. Nem is volt még barátnôm. Ha volt is 1-2 kisebb lehetôségem, elszúrtam. 19 éves vagyok.
Nem vagyok büdös, ápolatlan, alacsony, kövér, pocakos, ragyás, szóval ezek miatt nem kerülhetnek el.
Az a kérdésem, hogyha kicsit is jól néznék ki, már próbálkozott volna nálam komolyabban lány, tehát ez azt jelenti ronda vagyok? Vagy ez az én dolgom lenne, és lehet, hogy teljesen rendben vagyok külsôleg, csak a lányok nem kezdeményeznek szívesen a srácoknál?
Igazából az elmúlt 2-3 évben összesen egyszer volt olyan, hogy bepróbálkozott egy csaj, de nem ismerkedni akart, hanem odajött hozzám az utcán, hogy nem akarom-e megdugni. Persze elutasítottam..
De ezen kívül az égvilágon soha semmi sem alakul. Másoknak meg olyan simán lesz kapcsolata...
Köszi a válaszokat!
19f
Annyira nem értem hogy ilyen fiúk mint te mit gondolnak? Majd a sült galamb a szádba repül vagy mi?! Áruld már el hogy miért várod azt hogy a lányok kezdeményezzenek. Te nem férfi vagy csak egy éretlen kisfiú.19 évesen nőjj már fel ember és kezdj el végre csajozni!!
Ha küldesz képet megmondom lány szemmel hogy helyes vagy e, vagy nem.
12 - azért álljon már meg a menet! Egy szóval nem panaszkodtam, vagy hibáztattam a lányokat/nôket, és nem is várom a sültgalambot. Leírtam, hogy nem próbálkozom soha mert gátlásos vagyok (és vállalom is a következményeti), de nem várom el, hogy a csaj kezdeményezzen, csupán megkérdeztem, hogy a jobb pasiknál kezdeményeznek-e a nôk, illetve mit jelenthet ez rám nézve.
Az meg, hogy férfi vagyok-e vagy nem, az nem ennek a függvénye. A korombol adódóan én még srácnak hízom magamat. Egyébkén ezt a gátlásomat leszámítva nem vagyok visszahúzódó, félén, puhány; férfias kiállásom van, az élet más területein határozott vagyok és amennyire tôlem telik, próbálok normális ember lenni----> igenis ezek a dolgok tesznek valakit férfivá.
"9- azt azért elárulhatnád, hogy miért gondolod, hogy kamu"
Azért, mert ilyen nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!