Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A te véleményed, ízlésed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A te véleményed, ízlésed szerint milyen egy csúnya lány/fiú?

Figyelt kérdés
Külsőt értem ezalatt nyilván.
2015. júl. 12. 21:25
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Ha kövér a lány, nem mos fogat/rohadtak a fogai/büdös a szája, zsíros a haja/fejszaga van, testszaga van, bibircsókos, aránytalanok a végtagjainak hosszúsága, igénytelen módon öltözködik.
2015. júl. 12. 21:32
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Ha igénytelenül el van hízva, ha igénytelenül van feltöltözve, ha igénytelenül mázolta ki magát.
2015. júl. 12. 21:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Számomra 2 féle csúnya lány/nô létezik:

- Alapból csúnya, például: [link]

Ôket sajnálom, mert tudom, hogy párkeresésnél hátrányban vannak.

- Túlsminkelt/túlplasztikázott: [link] (Vigyázat! Csak erôs idegzetûeknek!)

2015. júl. 12. 21:38
 4/10 anonim ***** válasza:
14%
az utcán rengeteget látni alig van jó nő
2015. júl. 12. 21:39
 5/10 anonim ***** válasza:
37%

Leirni ezt eleg nehez. Kepet mutatni is, mert sok fele csunya lany/fiu van.

A kover emberek mind egy szalig rondak. Vannak azok a lanyok, akik "buszken viselik a dagadtsagukat es csodalatosan szepek", na azok is rondak. Akarmit hisznek es mondanak magukrol, rondak, mint a bun, mert igenytelenek magukra. Se egeszsegileg, se esztetikailag nem elonyos a dagadtsag. Papolhatnak ossze vissza, hogy mennyire tokeletesek a + kiloikkal, akkor is ocsmanyak. Gyulolom a dagadt embereket!

2015. júl. 12. 21:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Ááá képet nem merek linkelni felnégyelnének itt :)
2015. júl. 12. 22:02
 7/10 anonim ***** válasza:
71%
A szép lány is ritka, csak a kanos pasinak nincs akkora igénye...így hát kapják a nők a sok pozitív visszajelzést.Ezért is vannak elszállva.
2015. júl. 12. 22:21
 8/10 anonim ***** válasza:

a csúnyaságba nálam legnagyobb részben az arc számít bele azzal sajnos önállóan nem is tud mit csinálni

a testi csúnyaság nem a túlsúlyt jelenti nekem azon ugyanis tud változtatni azokat a dolgokat találom csúnyának amiket orvosi segítség nélkül, vagy talán még azzal sem lehet korrigálni

2015. júl. 12. 22:45
 9/10 anonim ***** válasza:
25%

Nem tetszenek a vékony emberek! Gusztustalan ahogy zörög a csontjuk, rá van aszva a csontjukra a bőr. Se nem szép, se nem egészséges! Szóval vékony kizárva. Csúnya a nagy orr. A vékony száj. A szemüveg. A szőke haj. Ezektől kiver a víz. Ja, és a kopaszság is ocsmány. Na meg az ősz haj.

Nekem a sötét hajú, izmos, testes, pocakos, zöld szemű, magas, szakállas pasik jönnek be. Észre sem veszem a girnyó kis 170 centis pápaszemes, rusnyaféle szerencsétleneket.

2015. júl. 13. 08:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha kinyitod a szótárt az ocsmány, undorítóan rusnya férfi címszónál, akkor az én fotóm fog ott szerepelni. Én minden lány szerint ocsmány vagyok.
2015. júl. 13. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!