Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők, vagy a férfiak a válogatósabbak, ha párkeresésről van szó és csak a külsőt vesszük figyelembe?
Szerintem a férfiak válogatósabbak. Fiatalt, csinosat, gyerek nélkülit szeretnének.
Sok nő pedig úgy gondolja, elég, ha a férfi egy fokkal szebb, mint az ördög.
Nem lehet általánosítani, én ezt látom a környezetemben.
Középkorúakról beszélek, vagy inkább idősebekről, nem tinikről.
Minden nőnek csak a külső és a pénz számít, szóval a nők egyértelműen ennek a kérdésnek a nyertesei.
Egyébként jóval több normális külsejű úriembert látni rondább nőkkel mint fordítva. Az ellenkezőjére csak akkor kerül sor egyáltalán, ha a férfi vagyonos.
a férfiak válogatósabbak
rengeteg párt látok, ahol a nő 'bomba' (jó az alakja, csinos, ápolt, szép) a férfi meg egy egyszerű póló-farmer kicsit sörhasú/szemüveges/kopaszodó alak.
bár én ki is megyek az utcára, nem csak itt lógok :D
Pfff én mindenfélét látok, olyan emberek járnak felénk h ihajj :)
Van ott szép a jóképűvel, van nem túl szép nő adonisszal, van szép a nem jóképűvel. Van öreg tata a barátnőjével, sokszor meg már el sem tudom dönteni h az illető lány akivel van a 40 feletti , 50körüli faszi azaz apja vagy a barátja. Szóval vegyes a társaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!