Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen véleménynel vagytok a netes párkeresésről?
Nem feltétlenül társkeresésről és társkereső oldalakra gondolok. Vegyük példának a gyakorit. Velem is előfordult már, hogy egy-egy szimpatikus válasz után vagy válaszomra elkezdtünk privátban beszélgetni és jobban megismerni egymást. Ilyenből már alakult ki pár barátságom és egy párkapcsolatom is.
Érdekes emberekkel lehet itt anonyon megismerkedni. :) Nem egy emberről kiderült mogy éppen olyan elcseszett mint én. ;) (Irónia!) :3
22/F
Észrevételem szerint ennek csak a nagyvárosok lakói számára van értelme a távolság kiküszöbölése végett.
Mindenesetre Én is szívesen ismerkednék de csak a lakhelyemről illetve annak 20 kilométeres körzetén belülről,neten.
26f Hajdúszoboszló
Inkább lányokkal,hetero vagyok.
Ha esetleg valaki a közelben van s látja ezt,lenne kedve,írjon.
1es: Nos én sem nő nem vagyok, sem Hajduszoboszlói. Én Fejér megyei vagyok és férfi, de azért még köszönöm válaszod, bár egy kicsit átcsapott hirdetésbe...
2es: Hasznos válasz, megy a zöld kéz!
Én azt gondolom, hogy hatalmas szerencse és egy rakat merészség kell hozzá. Nem azért, mert nehéz megszervezni neten egy randit, hanem mert tapasztalataim szerint ritka, hogy arc nélkül botlik két ember egymásba úgy, hogy ők lesznek a nagy ők egymás számára.
Én sokkal szívesebben ismerkedek szemtől szembe, hiszen így megkíméljük egymást néhány fölösleges körtől, ennek ellenére nem tartom hülyeségnek, csak szerencse kérdése.
4es: Sok sikert az érettségihez és a talihoz. :)
5ös: Nagyon is beletrafáltál. :( Egy barátnőm volt innen gyakoriról. Arc és minden más külsőség nélkül kedveltem, szerettem meg. Ez sajnos az ő oldaláról vissza is csapott rám. :( De már szerettem annyira, hogy annak ellenére is hogy nem volt szimpatikus külsőre összejöttünk.
Egy ideig működött (1 évig), majd szakítottam vele. De jó barátok maradtunk. :) Csak külsőségek miatt nem akartam visszautasítani, mert szerettem, viszont szeretett. Adta megy esélyt magunknak. Sajnos kémia nem működött köztünk, vagyis csak nálam nem. Megpróbáltuk, nem sikerült.
Azóta ha szimpatikus lesz valaki így anonymon, kérek képet is. ;) Persze nem mindenkitől, csak akiről kezdem leérezni, hogy ő benne van valami! :)
Szerintem nagyon jó dolog :) Utcán/munkahelyen/suliban nem nagyon lehet ismerkedni, egyrészt meg folyton ugyanazok az emberek vesznek körül évek óta, másrészt az emberek félnek a megaláztatástól és a visszautasítástól. Ha itt nem válaszol valaki, hát istenem... ez van.
És itt sokkal több emberrel van esély beszélgetni. Persze szűrni tudni kell és itt nehezebb, de több is a lehetőség.
Csendes, szégyellős lányként mondom, netről már volt kapcsolatom, de élőben még sosem mertem elkezdeni ismerkedni.
6os: Hmmm. :) Ez egész jól hangzik és életképes. Mivel játszol?
7es: A tieddel maximálisan egyet értek. Ezt alkalmazom én is! Számomra a belső a fontos, a külső a másodlagos. De tapasztalatból mesélek az esem teljesen elhagyagolható. :( Kell a kémia is, hiába jó ember. Egy bizonyos fokig kell hogy tetszen a partner, különben nem életképes egy ilyen kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!