Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a netes párkeresésről?
Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 15:10
2/12 anonim válasza:
Akár jól is elsülhet. Ugyan én nem kerestem, nem is regisztráltam ilyen oldalra, mégis neten ismertem meg a párom.
3/12 anonim válasza:
Én is neten találtam meg a páromat.
4/12 anonim válasza:
Ismerek olyat, aki férjet talált így. Azóta 6 év telt el és nagyon boldogok.
5/12 anonim válasza:
Én 9 éve randivonalon ismertem meg a vőlegényem. Azóta is együtt vagyunk. A baráti körünkben is vannak pont ilyen szerencsések, épp nyáron voltunk esküvőn is. :)
6/12 anonim válasza:
szerintem tűnhet könnyebbnek, de illúzió is lehet miatta, bár a szerelem is az...
7/12 A kérdező kommentje:
Én elég szkeptikus vagyok ezen a téren de látom elég egybehangzóak a vélemények,meg pozitív dolgokat hallottam innen onnan is. Régóta gondolkozom,hogy felregisztrálok,mert elég ritkán mozgok új körökben. Amiben meg most vagyok...azt hagyjuk is.:D
2012. okt. 30. 15:27
8/12 anonim válasza:
2-es vagyok. Veszteni nem vesztes semmit azzal, ha regisztrálsz. :)
9/12 A kérdező kommentje:
Jaj és lemaradt,hogy köszi a válaszokat! :)
2012. okt. 30. 15:28
10/12 anonim válasza:
Na, akkor itt egy negatív vélemény! Én nő vagyok január óta nem találtam egy normális pasit! Mind csak ingyenpuncit akar, lehetőleg már az első randin! :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!