Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valakinek már jött össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek már jött össze kapcsolat netes ismerkedésből?

Figyelt kérdés
Elsősorban a 16-24 éves korosztályra gondolok. Az e korban lévőktől kérdezem, hogy ti ismerkedtek neten, és ha igen, akkor már jött össze onnan normális, tartós kapcsolat? Azért érdekel, mert én is próbálkozom neten, de már kezdek letenni róla, mert olyan személytelen az egész, és nekem olyan erőltetettnek tűnik. Na meg az első randi, amikor akkor látjátok legelőször élőben egymást, olyan vontatott szokott lenni:). Én vhogy úgy képzelem el, hogy sokkal jobb az egész ha már a legelejétől élőben találkozol vkivel, pl kutyasétáltatás közben, elkezdtek beszélgetni aztán lehet, hogy kialakul valami. Míg a netes ismerkedésnél az első találkozásnál mind a két fél tökre izgul, mert ugye mindketten tudjátok, hogy azért vagytok ott, mert talán szeretnétek egymástól valamit:). Na meg ugye megvan az a hátránya, hogy nem is jön be a másik élőben, akkor meg felesleges volt a neten beszélgetni, időpocsékolás volt:) Biztos értitek, hogy mire vagyok kíváncsi:).

2012. okt. 21. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen nekem is jött össze,2 kapcsolat netes ismerkedésből hát tartos hosszu életű nem lett:( =( :'(
2012. okt. 21. 15:31
 2/9 anonim ***** válasza:

én anno 17 voltam, és 4 évig tartott

lutri az egész, azóta nem lett semmi a többiből

aki meg tetszene, és én is neki, nagyon messze lakik

2012. okt. 21. 15:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem,de unokahúgomnak igen!:) ők is neten ismerkedtek egymással!Azóta együtt laknak és már el is jegyezte a srác!:) Szóval létezik "happy end"!:)
2012. okt. 21. 15:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyetlen normális kapcsolatom neten jött össze, de nem társkeresőn ismerkedtünk meg, hanem egy fórumon. Nem társkeresési céllal ismerkedtünk, nem is azért találkoztunk. Első talinál még azt sem tudtuk milyen nemű és hogy néz ki a másik...:) De nem is számított. Hamar összejöttünk. 2 éve vagyunk már együtt azóta. Most tervezzük az összeköltözést.
2012. okt. 21. 22:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Én ugyan már 27 éves vagyok, de 7 évvel ezelőtt én is neten keresztül kezdtem ismerkedni. 3 kapcsolatom is lett így, az első és a második fél-fél évig, a harmadik pedig 1 évig tartott. A harmadikkal még most is tartom a kapcsolatot.

Nem mondtam, hogy megbántam, hogy így ismerkedtem, de zsákbamacska, mert az ember soha nem azt kapja élőben, mint levélen keresztül.

2012. okt. 23. 12:16
 6/9 anonim ***** válasza:

"Na meg az első randi, amikor akkor látjátok legelőször élőben egymást, olyan vontatott szokott lenni:)" Ebből is látszik mennyire éretlenek vagytok egy ismerkedéshez amelyik a neten adódik. Személy nélkül, csak irkálni könnyebb a másiknak, mint élőben előadni magunk igaz? :)

Nem egy lánnyal volt már dolgom netről és minddel tudtam miről beszélni bőven a randin is.

2012. okt. 23. 12:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nem vagyok éretlen, nem tudom ezt hogy szűrted le. Egy szóval sem mondtam, hogy én nem tudtam az első randin a lányokkal beszélgetni. Sőt nagyon is jól elvoltunk. De akárki akármit is mond, ez egyértelmű, hogy sokkal erőltetettebb meg vontatottabb az első találkozás ha neten ismerted meg az illetőt, mintha személyesen találkoztál volna vele.
2012. okt. 23. 13:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Értem mire gondolsz, de a vontatott szó nem illett erre, az erőltetettebb már okés. Nekem is volt netről kapcsolatom. Volt 6 hónap, 8 hónap és 5 év is. Persze volt sok sikertelen randi, mert tényleg nem mindig azt kapja az ember amit a neten. De én mindig mindenkivel jól elbeszélgettem ezzel sosem volt gond. De ha neked ennyire nem jön be, akkor ne ismerkedj az interneten :)
2012. okt. 23. 23:26
 9/9 anonim válasza:
kérdezővel értek egyet, hülye a szitu, élőben tök más, a netes randik 90%-a időpocsékolás
2014. júl. 15. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!