Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felmérés: Lányok, fiúk! Nálatok hány "ismerkedésből" lesz kapcsolat?
Vegyük csak azokat az eseteket, amikor mindkét fél idősebb 18 évesnél, és amikor nyilvánvaló, hogy nagyjából egyaránt készek egy új kapcsolatra, tehát egy darabig mindketten érdeklődtök egymás iránt. Egy idő után azonban, ahogy jobban megismeritek egymást, dönteni kell, legyen belőle valami, vagy sem. Az érdekel, hogy
1) hány esetben lett belőle legalább fél éves kapcsolat?
2) hány esetben vetettél véget te a dolognak, míg a másik folytatta volna a közeledést?
3) hány esetben lépett le a másik?
Csak az számít tehát, amikor legalább az egyik fél mindvégig láthatóan akarta a kapcsolatot.
Írhattok konkrét számokat vagy százalékot is.
Az olyan esetek, amikor elsőre nem jött össze, másodszorra igen, számítsanak kettő különböző esetnek.
KORT és NEMET feltétlenül írjatok légyszi!!!
Kezdem én:
1) 1
2) 3
3) 0
Köszönöm, hogy kitöltöttétek!
24 f
Bocs, mégse, a 18 éves limit miatt:
1) 1
2) 3
3) 1
:)
És mi van, ha közös megegyezés alapján nem akartuk a dolgot, de tartott 1 hónapig az egész?
És mi van azzal, akikkel csak egyszer-kétszer találkoztam?
Ez nagyon hiányos kérdőív és nem pontos megfogalmazás, nem tudom mit hova számoljak.
1)3
2)2-3
3)7-8
1) 0%
2) 0%
3) 100%
Ez van, csúnya vagyok :(
25/F
Köszi minden választ! Pontosítok:
"És mi van, ha közös megegyezés alapján nem akartuk a dolgot, de tartott 1 hónapig az egész? "
Azt azért nem vettem bele, mert nehéz lenne meghúzni a határ aközött, hogy rövid kapcsolat volt és közös megegyezés a szakításról, illetve hogy egyikőtök sem akart kapcsolatot az elejétől fogva. Tehát ez nem számít egyikbe sem.
"És mi van azzal, akikkel csak egyszer-kétszer találkoztam?"
Nem számolom, mert nyilván oka volt, hogy nem találkoztál velük többször. Most csak az érdekel, amikor tényleg minden lehetőség adott lett volna, csak az egyik fél lépett ki.
"Ez nagyon hiányos kérdőív és nem pontos megfogalmazás, nem tudom mit hova számoljak."
Csak arra kérdeztem rá, ami engem érdekel, de minden javító szándékú megjegyzést szívesen olvasok!
"ma 11:58"
Egyébként kellő pontossággal adtál választ, nem muszáj annyira kicentizni. Köszönöm!
jaj bocs, 11.56 vagyok, javítok
1/1
2/1
3/1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!