Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre válogatósabbak a lányok. Miért finnyásak?
Szerintem észre kéne venni a nem válogatósakat is... Mindenki ír erről, általánosít, stb. Nem gáz hogy ti nem látjátok meg a normális lányokat?
16L
ja jaa...ennyii mert válogathatnak. és meg is teszik.
szóval vagy kiteszel amgadért, és felvezsed a versenyt, vagy mint ahogy énis, akit nemrég dobtak, leszarsz midnent, és beletemetkezel a munkába....
igen ám....de hiába minden, legbelül tudod, hogy valami, valaki hiányzik, nincs veled, nem szeret....az üres lakásod vár csak, senki más...
siránkozok?! igen...
fáj? elmodhatatlanul...
rosz nekem? talán még sosem voltam ennyire egyedül...
ma 22:00
Szóval szerinted én is selejt vagyok és azért nem kellettem nektek, mert kedves, megértő, udvarias, régimódi romantikus srác voltam?!
Csak voltam, mert a hülye igényeitek miatt én is bunkózni kezdtem és láss csodát minden nőnek kellek hirtelen!
Minden fiúnak, férfinek üzenem legetek bunkók, a nőknek ez kell, sose kedveskedjetek nekik, használjátok ki őket, ahogy ők tették a rendes fiúkkal, legyetek ti, akik használják a nőket, ne ők használjanak titeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!