Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint akkor én most csúnya vagyok?
Tisztázzunk valamit: soha nem próbálkoztam senkinél. Nem is volt még barátnôm. Ha volt is 1-2 kisebb lehetôségem, elszúrtam. 19 éves vagyok.
Nem vagyok büdös, ápolatlan, alacsony, kövér, pocakos, ragyás, szóval ezek miatt nem kerülhetnek el.
Az a kérdésem, hogyha kicsit is jól néznék ki, már próbálkozott volna nálam komolyabban lány, tehát ez azt jelenti ronda vagyok? Vagy ez az én dolgom lenne, és lehet, hogy teljesen rendben vagyok külsôleg, csak a lányok nem kezdeményeznek szívesen a srácoknál?
Igazából az elmúlt 2-3 évben összesen egyszer volt olyan, hogy bepróbálkozott egy csaj, de nem ismerkedni akart, hanem odajött hozzám az utcán, hogy nem akarom-e megdugni. Persze elutasítottam..
De ezen kívül az égvilágon soha semmi sem alakul. Másoknak meg olyan simán lesz kapcsolata...
Köszi a válaszokat!
19f
Általában a lányok megvárják, amíg kezdeményeznek náluk, ergo nem jelenti azt, hogy csúnya lennél.
Na meg ha egy csaj felajánlotta magát csak úgy spontán, akkor tényleg nem kell attól félned, hogy baj lenne a külsőddel.
Bár ha nagyon bejönne nekem egy pasi, akkor sem csinálnék ilyet... 24L
Másoknak azért lesz simán kapcsolatuk mert tesznek érte :D Te meg kb.várod a sült galambot.
Szerintem a kisugárzásoddal lesz a baj, nem hiszem hogy sok önbizalmad van.
"egyszer volt olyan, hogy bepróbálkozott egy csaj, de nem ismerkedni akart, hanem odajött hozzám az utcán, hogy nem akarom-e megdugni."
Van egy rossz hírem, Andersen már rég meghalt.
Köszi a válaszokat.
9- azt azért elárulhatnád, hogy miért gondolod, hogy kamu és hogy nekem mi hasznom lenne abból, hogy egy ilyen oldalon anonim felhasználóval, is eretlen embereknek kamuzok, akik azt se tudják ki vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!