Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek szerint akkor én most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint akkor én most csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

Tisztázzunk valamit: soha nem próbálkoztam senkinél. Nem is volt még barátnôm. Ha volt is 1-2 kisebb lehetôségem, elszúrtam. 19 éves vagyok.

Nem vagyok büdös, ápolatlan, alacsony, kövér, pocakos, ragyás, szóval ezek miatt nem kerülhetnek el.

Az a kérdésem, hogyha kicsit is jól néznék ki, már próbálkozott volna nálam komolyabban lány, tehát ez azt jelenti ronda vagyok? Vagy ez az én dolgom lenne, és lehet, hogy teljesen rendben vagyok külsôleg, csak a lányok nem kezdeményeznek szívesen a srácoknál?

Igazából az elmúlt 2-3 évben összesen egyszer volt olyan, hogy bepróbálkozott egy csaj, de nem ismerkedni akart, hanem odajött hozzám az utcán, hogy nem akarom-e megdugni. Persze elutasítottam..

De ezen kívül az égvilágon soha semmi sem alakul. Másoknak meg olyan simán lesz kapcsolata...

Köszi a válaszokat!

19f

2016. jún. 16. 14:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a lányok nem szoktak kezdeményezni, szóval ez alapján nem tudod mérni, hogy ronda vagy-e.
2016. jún. 16. 14:31
 2/15 anonim ***** válasza:

Általában a lányok megvárják, amíg kezdeményeznek náluk, ergo nem jelenti azt, hogy csúnya lennél.

Na meg ha egy csaj felajánlotta magát csak úgy spontán, akkor tényleg nem kell attól félned, hogy baj lenne a külsőddel.

Bár ha nagyon bejönne nekem egy pasi, akkor sem csinálnék ilyet... 24L

2016. jún. 16. 14:31
 3/15 anonim ***** válasza:
Nézhetsz ki akárhogy. A másik nem nem szívesen próbálkozik, aki meg netalán küldi a jeleket, a legtöbben nem értik meg mit akar. Ez van, kezdeményezz és lesz barátnőd.
2016. jún. 16. 14:32
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
Még jó hogy a lányok nem próbálkoznak. Nem a mi dolgunk. Képet küldj, látatlanban nehéz eldönteni hogy ronda vagy sem.
2016. jún. 16. 14:32
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez elég vicces hogy egy fiú megkérdezi vajon neki kellene-e kezdeményeznie?:DDD Persze nem azt mondom hogy lány nem kezdeményezhet, de azért az durva ha alapból tőlük várja el egy pasi. Igen, lehet hogy teljesen rendben vagy külsőleg, de ha belsőleg meg ennyire el vagy veszve nem csodálom hogy nem tapadnak rád csak úgy a lányok. Szóval sztem nem ártan ha kicsit megerőltetnéd magad, persze csak ha szeretnél barátnőt. Ha nem akkor ne csinálj semmit:D
2016. jún. 16. 14:33
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nőként , pasiként is nem jó ha csak várod a sült galambot,hátha a szádba repül. Neked kell valami,hát tegyél érte Te. Persze várhatod is, de akkor ne csodálkozz ha 10 év múlva sincs még barátnőd.
2016. jún. 16. 15:04
 7/15 anonim ***** válasza:
18%
Ha kezdeményezel rámenős vagy, ha nem kezdeményezel nem vagy férfi. Női logika...
2016. jún. 16. 15:34
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Másoknak azért lesz simán kapcsolatuk mert tesznek érte :D Te meg kb.várod a sült galambot.

Szerintem a kisugárzásoddal lesz a baj, nem hiszem hogy sok önbizalmad van.

2016. jún. 16. 15:43
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

"egyszer volt olyan, hogy bepróbálkozott egy csaj, de nem ismerkedni akart, hanem odajött hozzám az utcán, hogy nem akarom-e megdugni."

Van egy rossz hírem, Andersen már rég meghalt.

2016. jún. 16. 15:53
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

9- azt azért elárulhatnád, hogy miért gondolod, hogy kamu és hogy nekem mi hasznom lenne abból, hogy egy ilyen oldalon anonim felhasználóval, is eretlen embereknek kamuzok, akik azt se tudják ki vagyok.

2016. jún. 16. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!