Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nők! Nevezzetek meg, vagy mutassatok képen külsőre 10/5,6,7,8,9, és 10-es embereket, légyszíves. Ki felel meg a mércétek szerint az adottaknak?
Az abszolút befutó nálam Rafa Nadal, de idősebb tőle, attól függetlenül külsőre nekem ő a mindenem.
10/9 Federer típusú érettebb urak
10/8 Egy hokis barátom
És aztán jönnek a teljesen átlagos kinézetű férfiak :)
17L
Ilyen listát nem tudok csinálni, mert nem tetszik olyan sok mindenki pasikból.
Most hirtelen csak Norman Reedus jut eszembe, aki számomra 10/10-es. (The Walking Dead-ből Daryl)
Esküszöm, hogy megpróbáltam, de képtelen vagyok így kategorizálni. Nálam csak ezek a kategóriák léteznek:
1. Nagyon csúnya.
Pl.: [link]
2. Nem ronda, de nem is igazán tetszik. Mondhatni "átlagos".
Pl.: [link]
[link] (ha eltekintünk a hosszú hajtól és a szív alakúra nyírt szőrzettől...)
3. Igazából objektíven szemlélve jól néz ki, de nekem valamiért mégsem jön be.
4. Objektíven nézve nem egy álompasi, de nekem valamiért mégis bejön.
5. Tipikus jó pasi, aki nekem is bejön.
Ha párkapcsolatra keresek valakit, és belsőre megfelel, akkor gyakorlatilag az 5 kategóriából az első kivételével bárki jöhet.
6-os, gondolom a mellei miatt mondod...
Szerintem sem olyan jó csaj, fényévekre van egymástól a szemöldöke és lófeje van.
10/10
10/5
Ez egy dolog, viszont mind a kettővel simán összejönnék, mert bejönnek. Szóval nálam nem sok mindent jelentenek a pontok. (Nincs apakomplexusom, csak így hirtelen egy korombeli híresség ugrott be, de az meg Justin Bieber. Csak ő meg nem jön be. Az túlzás, hogy bottal se piszkálnám meg, mert azért egy szöges deszkával elég rendesen adnék neki.)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!