Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én nőként elértem egy olyan szintet, hogy képes vagyok magamat eltartani önállóan, nagy elvárás, hogy egy férfi is képes legyen legalább ezt az anyagi szintet elérni, és ne tőlem várja, hogy kisegítsem?
Folyt. (veletlenul elkuldtem):
Es kb 3 millio Ft hitelt kellett felvennem.
PhD-osztondijbol (akkor 93e Ft volt) fizettem a rezsit, a lakashitelt es meg eltem is. Volt meg egy-ket projektmunkam, amivel neha-neha becsuszott pluszjovedelem, de sikerult 2 ev utan visszafizetni a hitelt.
Es kozben voltam szinhazban, jartam nyaralni... Az en fenekem ala sem toltak semmit, a szuleim ezt nem tudtak volna megtenni. Minden maximalisan onerobol jott ossze.
Szoval meg lehet ezt tenni, ahogy a Kerdezo is irta!!!
24- es válaszoló.
Én azt gondolom, hogy a férfiak az aranyközepet szeretik.
Az anyagias kizsákmányoló nőktől és az önálló, szakmájukban sikeresektől is egyaránt menekülnek.
27-es, lehet benne valami.
Viszont ez en peldam is mutatja, hogy mennyire bonyolult az elet: ha arra vartam volna, hogy majd valakivel kozosen osszejon, akkor meg mindig otthon laknek. Masik oldalrol nezve: egy onallo no/ferfi sokkal felszabadultabb tud lenni.
De elofordulhat, hogy tenyleg ijeszto lehet egy onallo no - ezt en nokent sajnos nem tudom megitelni. Nem tartom magam ijesztonek. :) De ez a tema mar kicsit tavolabb visz a kerdezo altal felvetett tematol.
24-26 voltam
Borzalmas, amit itt pár hímnemű levág... Hol olvastatok ti olyat a kérdezőtől, hogy luxusban él, és ezt várja el a másiktól is? Az önállóság messze nem egyezik ezzel.
Szerintem egyáltalán nem nagy elvárás, hogy egy férfi képes legyen anyagilag ellátni magát, és ne a nőn élősködjön, és vica versa. Jobb esetben mindenki ezért küzd meg tanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!