Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Mit jelent az az elvárás a férfiakkal szemben, hogy érezzen magam nőnek mellette? Mit lehet tenni ennek érdekében, hogy lehet ezt elérni?
-Jol vagj ala amikor szertne
-keress sokat
-Lehetoleg talald ki a gondolatait
-megertessel viszonyulj a hisztieihez
Ha ezek mennek akkor nonek fogja erezni magat garantalom.
Egyes, ne a ribiket keresd, akkor nem csalódsz! Bár olybá tűnik, te ezt élvezed! Még ha viszketnek a fekélyek a pööcsödön:D
Én akkor érzem magam biztonságban egy férfi mellett, ha odafigyel rám, meghallgat, ha bánatos vagyok vagy félek, akkor már jön is és finoman hozzám bújik, átkarol, amolyan "ne félj, én vigyázok rád" stílusban, és ragyogó arccal csókol:) ha kiveszi a részét a mindennapjaimból, érzem a szeretetét akkor is, ha egy munkát nem szól, csak rámnézrámnéz, csupa szeretettel a szemében:))
A legtöbb pasi azt hiszi, hogy a nőknek pénzes pasi kell hogy ugyanezt érezzék, de ez hiba! Mert felőlem lehet akármennyi zsozsója a pasinak, ha nem vagyok boldog mellette, nem fogok vele maradni, engem a hazugság megbetegítene..... Nekem társ kell, nem egy bank:D
26N
most komolyan a #3 típusú nők ritkaságnak számítanak,és mindenkit csak az érdekel hogy mennyi pénze van a férfinek? :O én ezt nem értem,egy szép ékszer vagy kocsi nem vígasztal meg ha szomorú vagyok,nem ölel át,nem mosolyog rám,nem védelmez,ha maga a férfi aki adta egy bunkó paraszt,és azt hiszi hogy nekem erre van szükségem...én még kiegészíteném a hármas válaszolót annyival,hogy én akkor érzem magam Nőnek egy férfi mellett,ha érezteti velem hogy én vagyok számára a legszebb,legvonzóbb,szerintem ezek az apró bókok nagyon fontosak :) egyébként 100%ban egyetértek #3al :) és nem vagyok hajlanó azt elfogadni,hogy a nők többsége nem ilyen,nem erre van szüksége,mert szerintem igenis erre van szüksége minden Nőnek!
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!