Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha én nőként elértem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én nőként elértem egy olyan szintet, hogy képes vagyok magamat eltartani önállóan, nagy elvárás, hogy egy férfi is képes legyen legalább ezt az anyagi szintet elérni, és ne tőlem várja, hogy kisegítsem?

Figyelt kérdés
Úgy látom, hogy mostanában sokak megsértődnek, ha ezt felhozzuk, főleg azok, akik nem tesznek a saját megélhetésükért, hanem csak elvannak többnyire a szüleik eltartottjaként, és nem is próbálnak haladni, hogy önállóan is képesek legyenek megélni, hanem jó az nekik úgy, és így várják el, hogy egy önállóbb nő ne nézze a helyzetüket. (Akinek nem inge, ne vegye magára, de elkeserítő kicsit, hogy még a 30-as korosztályban is akadnak ilyenek, akiknek már inkább már a saját családon kellene gondolkodni, esetleg mennek nyugdíjba a szüleik.)
2016. jún. 15. 21:30
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Hadd ismételjem magam: "El tudom tartani magamat, de még egy embert nem, és amit elértem, azt a szintet nem akarom feladni."
2016. jún. 15. 22:06
 12/25 anonim ***** válasza:
11%
Én elhiszem, de külön élsz egyedül albárletben? Vagy még otthon? Mert otthonról könnyebb pénzt gyűjteni, viszont akkor nem szólhatsz le senkit, ha te is otthon élsz. :] A másik pedig, sokan örökölnek lakást, kocsit, akármit. Azért annak tulajdonában léve könnyebb elváráshegyeket felhalmozni.
2016. jún. 15. 22:07
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok celeb, úgy sem tudna senki beazonosítani, ha konkrétumokat írnék. Mellesleg a szüleim ugyanígy jutottak el a nulláról egy kényelmes szintre, akár ők is írhatnák.
2016. jún. 15. 22:09
 14/25 anonim ***** válasza:
86%

Hagyd kérdező, ezek csak oltogatni tudnak, nem fogsz értelmes választ kapni. Hát nem érted, hogy ha nő vagy, akkor csak szopással/b..szással érhetsz el bármit is? xD

Felesleges ezekre időt és energiát pazarolni. Ők nem a te "célközönséged". Fogadd el, hogy léteznek, és törekedj arra, hogy minél messzebb kerülj az ilyenektől...

2016. jún. 15. 22:10
 15/25 A kérdező kommentje:
Saját lakásomban élek (másfél szobás panel), amire munkából és megtakarításokból (Fundamenta, életbiztosítás, banki lekötések - amikor még jobbak voltak a kamatok, mint most) jött össze a pénz 30 éves koromig.
2016. jún. 15. 22:11
 16/25 anonim ***** válasza:
35%

Négyeske

- súlyosan fogyatékos gyerekeket gondoztam főiskola mellett

17 éve ugyanaz a munkahelyem u.a.munkakörben

- nőnemű a főnököm

2016. jún. 15. 22:12
 17/25 A kérdező kommentje:
31 éves vagyok, ez öregnek számít? :-)
2016. jún. 15. 22:13
 18/25 anonim ***** válasza:
87%
Valamibe bele kell kötniük. Ha önálló vagy és független akkor csak öreg lehetsz ;)
2016. jún. 15. 22:19
 19/25 anonim ***** válasza:
55%
Az a kérdés, mi az az anyagi szint, amit elvársz a férfitől. Ha kevesebbet keres, mint te, de attól még eltartja magát, csak maximum nem jár minden héten puccos étterembe, nincs Audija, szüleivel él, de mégsem kell kisegítni, az már kevés? Tehát milyen elvárásokról van szó pontosan?
2016. jún. 15. 22:20
 20/25 anonim ***** válasza:
86%

Miert bantjatok a kerdezot?

Nem ertem...

32 eves no vagyok, 26 eves korom ota sajat lakasom van, amit 28 eves korom ota nem terhel lakashitel sem. Igen, onerobol, sajat magam visszafizettem a hitelt. De nezzuk sorjaba:

- masik varosba jartsm foiskolara, alberletben, majd kollegiumban laktam. Mivel jol tanultam, az osztondijam sok mindent fedezett. Otthonrol csak a heti zsebpenzem kaptam, ami 3-4 ezer forint lehetett.

- a gyakorlati felevem budapesten toltottem, egy olyan helyen, ahol nem tudtak nekem fizetni. Koztarsasagi osztondijambol fedeztem a pesti honapokat.

- ket ev egyetem jott, ekkor otthon laktam. Egy evet koztarsasagi osztondijas voltam.

- Elkezdtem a PhD-t osztondijaskent, az elso evet otthon toltottem.

Ez alatt az ido alatt osszegyult az onero egy kis lakasra (37m2, de ket szobas, es egyedul lakok benne, szoval nekem pont jo), es kb. 3 millio

2016. jún. 15. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!