Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én nőként elértem egy olyan szintet, hogy képes vagyok magamat eltartani önállóan, nagy elvárás, hogy egy férfi is képes legyen legalább ezt az anyagi szintet elérni, és ne tőlem várja, hogy kisegítsem?
Hagyd kérdező, ezek csak oltogatni tudnak, nem fogsz értelmes választ kapni. Hát nem érted, hogy ha nő vagy, akkor csak szopással/b..szással érhetsz el bármit is? xD
Felesleges ezekre időt és energiát pazarolni. Ők nem a te "célközönséged". Fogadd el, hogy léteznek, és törekedj arra, hogy minél messzebb kerülj az ilyenektől...
Négyeske
- súlyosan fogyatékos gyerekeket gondoztam főiskola mellett
17 éve ugyanaz a munkahelyem u.a.munkakörben
- nőnemű a főnököm
Miert bantjatok a kerdezot?
Nem ertem...
32 eves no vagyok, 26 eves korom ota sajat lakasom van, amit 28 eves korom ota nem terhel lakashitel sem. Igen, onerobol, sajat magam visszafizettem a hitelt. De nezzuk sorjaba:
- masik varosba jartsm foiskolara, alberletben, majd kollegiumban laktam. Mivel jol tanultam, az osztondijam sok mindent fedezett. Otthonrol csak a heti zsebpenzem kaptam, ami 3-4 ezer forint lehetett.
- a gyakorlati felevem budapesten toltottem, egy olyan helyen, ahol nem tudtak nekem fizetni. Koztarsasagi osztondijambol fedeztem a pesti honapokat.
- ket ev egyetem jott, ekkor otthon laktam. Egy evet koztarsasagi osztondijas voltam.
- Elkezdtem a PhD-t osztondijaskent, az elso evet otthon toltottem.
Ez alatt az ido alatt osszegyult az onero egy kis lakasra (37m2, de ket szobas, es egyedul lakok benne, szoval nekem pont jo), es kb. 3 millio
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!