Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordulhat hogy azért közelítenek meg kevesebben szórakozóhelyeken, mint a barátnőimet, mert "túl jó" nő lennék?

Figyelt kérdés

Szerintem lényegesen szebb vagyok a barátnőimnél, de őket mégis több "józan" férfi szokta megközelíteni, mint engem.

Enegm csak nagyon részegek akiket el kell küldenem természetesen, mert nem lehet velük normálisan ismerkedni.

Szépen öltözök, sminkelek, adok magamra, és szerintem elég jó adottságaim vannak, szóval lehet ez a gond hogy "elérhetetlennek" tartanak?

vagy ez hülyeség ,sé egyszerűen mégsem lennék szép?

2016. jún. 15. 16:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem a kép alapján nem jössz be, ez van :)
2016. jún. 15. 18:27
 12/16 A kérdező kommentje:
senkinek sem küldtem még képet...
2016. jún. 15. 18:52
 13/16 Gábor19... ***** válasza:
Áh. A szép nőknél általában az átlagos vagy csúnyácska srácok nem mernek kezdeményezni a 'túl jó nő hozzám ' ok miatt. Bulikba meg sok vagány 'jópasi' van.
2016. jún. 15. 18:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Én nem tartom magam kifejezetten szépnek. Az alakom jó az arcom meg olyan különlegesnek mondható inkább, szóval valakinek tetszik , valakinek nem. Engem szinte soha nem szólítottak le bulikban, de máshol teljesen jól tudtam ismerkedni. És párommal erről beszélgettünk, és azt mondta hogy buliban ő sem szólított volna le, mert oda a srácok többsége kavarni megy, meg piálni, és hogy túl értelmesnek tűnök egy kavargatáshoz. Gondolom a részegek ezért mennek inkább oda. De persze ez csak sztereotípia, nem tudom hogy egyébként mennyire vagy intelligens.
2016. jún. 15. 21:57
 15/16 anonim ***** válasza:
kép kell, vagy keríts hasonlót, másképp nem tudjuk megmondani!
2016. jún. 16. 00:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Hasonló a helyzet velem is. Nekem már mondta meg srác, hogy túl szép vagyok és nem mert próbálkozni. Ill. azt is megkaptam, h ránézésre nagyon "jégkirálynő" vagyok, nem mert odajönni- ezt egy olyan fiú mondta aki nagyon tetszett, gondolhatod mennyire nem voltam elutasító vele, ő mégis így látta.

Aztán megszoktam, h ha tetszik vki, akkor én kezdeményezek:)

2016. jún. 16. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!