Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külföldi férfiak a szórakozóhelyeken csak a csúnya nőknél próbálkoznak? Vagy a szépeknél nincs sikerük? Vagy van eközött összefüggés?
Attól függ milyen külföldi. Általában a négernek és arabnak a dagadt csúnya magyar lányok is jók, csak legyen valami. De aki nyugatról jött kifejezetten azért, hogy kelet-Európai csajt szerezzen magának, és pénzes is a magyar átlaghoz képest, az igenis a jó csajokra hajt. Persze van olyan is, hogy nyugatról jött, de nincs saját külföldi lakása, ő is csak albérletben vergődik és nem annyira pénzes, akkor neki egy átlag is jó, mert külföldön olyat se talál.
Ez hivatalos szakvélemény, én már csak tudom, Pest bulinegyedében élek, tudom hogy megy ez...
Mindenkinek más a szép, nincs olyan, hogy általánosság. Viszont kultúrálisan és eltérhet, hogy adott népcsoporton belül mit tartanak szépnek (pl. tradícionális cigányoknál a nőnek legyen hosszú haja, mert "az a szép"). Ezért van sokszor, hogy feketék és arabok testesebb nőket választanak (náluk a testalkat sokat nyom a latba, az arc szerintem kevésbé, de persze ott sem mindenki ez alapján választ).
Az európai (fehér) kultúrában megint más a szép. Ez kb. ugyanaz, mint a világ nyugati (fehér) részén ideál. Vékonyabb/normál testalkat és fontos az arc is.
Én legalábbis így gondolom a dolgokat tapasztalva és utána olvasva.
Ja lehetséges, hogy a fehéreknél is a test számít inkább.
Na mindegy, nagy átlagban akkor szerintem megegyezhetünk abban, hogy az a különbség, hogy a mediterrán és afrikai férfiak számára a nagyobb testű nő a vonzó, míg a fehéreknél a vékonyabb.
Nálúnk ásszonkánák lenni jó dús popsi.
Üdv: Mahmúd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!