Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy intelligens nőnek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy intelligens nőnek vagy egy butább nőnek számít jobban a külső? Van összefüggés az intelligencia és a felszínesség között?

Figyelt kérdés
2015. nov. 30. 14:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy így konkrétan lenne összefüggés,sokkal inkább az hogy egy intelligens nő más értékeket vesz figyelembe,de ez nem azt jeelnti hogy nem számít a külső..
2015. nov. 30. 14:55
 2/13 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen intelligenciáról beszélsz. Egy nőnek, akinek magas az iq hányadosa, lehet alacsony az érzelmi intelligenciája és lehet egy arrogáns p.csa.
2015. nov. 30. 14:58
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs összefüggés, a külső meg bizonyos tekintetben mindenkinek számít. Csak mondjuk míg egy butább ember villogni akar, egy intelligensebb mondjuk úgy tekint a külsőre, mint a belső tulajdonságok külső megnyilvánulására.
2015. nov. 30. 14:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az intelligensnek. Egy diplomata nő nem jelenhet meg egy lepusztult férfivel.
2015. nov. 30. 15:05
 5/13 A kérdező kommentje:
Csak egy diplomata nő lehet intelligens?
2015. nov. 30. 15:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek egyformán számít.

Bár mégsem, hülyeséget írtam az előbb. Az igénytelennek nem számít. A többinek igen.

2015. nov. 30. 15:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az önbizalomhiányos embereknek nem számít, nem intelligenciától függ.
2015. nov. 30. 15:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy valaki értelmes, még nyilván van elvárása a külsővel szemben is.
2015. nov. 30. 15:35
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az intelligencia és az ízlés között sincs összefüggés, akkor a felszínesség miért lenne összhangban vele? Egy intelligens ember max nem azt nézi, hogy mennyire az aktuális divatnak megfelelő valaki, de én még ebben sem mennék nagyon messzire.
2015. nov. 30. 16:17
 10/13 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem egy intelligens nőnek sokkal jobban számít a külső. Mint jelenlegi egyetemista le is vezetem a gondolatmenetemet: Tapasztalataimból kiindulva, azok a lányok, akik nagyon dekoratívak, vonzóak, sokkal nagyobb az önbizalmuk és ez kihat az élet bármely területére, teljesen mindegy, hogy nem klasszikus értelemben vett zsenik, ha megvan bennük az egészséges önbizalom, ahhoz fog társulni kellő intelligencia, de legfőképpen motiváció, ami a tanulmányok során szükséges (érettségi/egyetem). Ezek a lányok bekerülnek egy elitebb körbe az érettségi után és sokkal jobban megnyílik előttük a világ, mintha azonnal elkezdenének dolgozni pl. fodrászként. Ezután már végleg kialakul a személyiség, tisztában lesznek a lehetőségeikkel, értékeikkel és ezután nem fogják leadni az igényüket, főleg azért sem, mert elértek egy adott szintet. Az egyetemeken pedig nagyobb arányban találhatóak meg az igényes vonzó férfiak, így az ismerkedés sem lesz nehéz, mert ugyanabból a közegből kerülnek ki. Legalábbis én ezt tapasztaltam.

Elég csak megnézni, hogy a Corvinuson milyen csajok vannak és legfőképpen, hogy nekik milyen pasijaik vannak. Azokkal egy átlag férfi képtelen konkurálni. Persze a lelke mélyén, minden nő felszínes, mert mindenki egy izmos 190 centis latin pasasra vágyik, amitől azonnal benedvesedik, de összességében egy ugyanolyan kinézetű intelligens és buta nő közül az utóbbi kényszerül arra, hogy hamarabb leadjon az igényeiből.

2015. nov. 30. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!