Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy intelligens nőnek vagy egy butább nőnek számít jobban a külső? Van összefüggés az intelligencia és a felszínesség között?
Mindenkinek egyformán számít.
Bár mégsem, hülyeséget írtam az előbb. Az igénytelennek nem számít. A többinek igen.
Szerintem egy intelligens nőnek sokkal jobban számít a külső. Mint jelenlegi egyetemista le is vezetem a gondolatmenetemet: Tapasztalataimból kiindulva, azok a lányok, akik nagyon dekoratívak, vonzóak, sokkal nagyobb az önbizalmuk és ez kihat az élet bármely területére, teljesen mindegy, hogy nem klasszikus értelemben vett zsenik, ha megvan bennük az egészséges önbizalom, ahhoz fog társulni kellő intelligencia, de legfőképpen motiváció, ami a tanulmányok során szükséges (érettségi/egyetem). Ezek a lányok bekerülnek egy elitebb körbe az érettségi után és sokkal jobban megnyílik előttük a világ, mintha azonnal elkezdenének dolgozni pl. fodrászként. Ezután már végleg kialakul a személyiség, tisztában lesznek a lehetőségeikkel, értékeikkel és ezután nem fogják leadni az igényüket, főleg azért sem, mert elértek egy adott szintet. Az egyetemeken pedig nagyobb arányban találhatóak meg az igényes vonzó férfiak, így az ismerkedés sem lesz nehéz, mert ugyanabból a közegből kerülnek ki. Legalábbis én ezt tapasztaltam.
Elég csak megnézni, hogy a Corvinuson milyen csajok vannak és legfőképpen, hogy nekik milyen pasijaik vannak. Azokkal egy átlag férfi képtelen konkurálni. Persze a lelke mélyén, minden nő felszínes, mert mindenki egy izmos 190 centis latin pasasra vágyik, amitől azonnal benedvesedik, de összességében egy ugyanolyan kinézetű intelligens és buta nő közül az utóbbi kényszerül arra, hogy hamarabb leadjon az igényeiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!