Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy intelligens nőnek vagy egy butább nőnek számít jobban a külső? Van összefüggés az intelligencia és a felszínesség között?
Figyelt kérdés
2015. nov. 30. 14:48
11/13 A kérdező kommentje:
Én mondjuk átlag alatti vagyok szerintem és bizony velem csak tanultabb, intelligensebb nők álltak szóba, valahogy a nem végzett nők elutasítottak, nem tudom miért, szerintem a magasabb EQ miatt valahogy jobban meglátták a lelkemet és inkább arra figyeltek, mint a testemre.
2015. nov. 30. 18:34
12/13 anonim válasza:
szerintem van. de a intelligencia nem az iq meg az egyetem.
13/13 anonim válasza:
Az EQ-nak ehhez semmi köze. Egy intelligens nő ha rád néz és értelmesen megszólalsz, már örül, mert tapasztalataimból kiindulva a próbálkozók olyan 99%-a hajlamos a "cső, jó a segged, jössz akkó dugni?" jellegű társalgásra, és igen kevés olyan férfi van, aki egy értelmes, összetett mondatot képes magából kinyögni. És egy intelligens nőnek azért lényegesebb szempont, hogy kultúrált és művelt, értelmes párja legyen, minthogy 190 centi magas, kigyúrt latino macsó, ahogy korábban írták (aki amúgy nekem nem is az esetem, tehát erre nem biztos, hogy nedvesednék egyből, de értettem a lényeget, ezért megtartom itt is). Intelligens nő nem feltétlenül az alapján utasít el vagy fogadja örömmel a kezdeményezésed, hogy mennyire vagy tipikus szépfiú. Abból a szempontból szerintem felszínes mindenki, hogy számára tetsző emberekkel kezdjen kapcsolatba, de az más kérdés, hogy hajlandó elfogadni és nem szégyenkezve sírni a sarokban, ha egy átlagos, pocakos, kopaszodó srác nyerte el végül a szívét és nem egy magas, izmos kőagyú szupersztár. Ez már esetleg intelligencia függvénye lehet, de attól még nyilván nem lehet azt mondani, hogy akinek egyszerűen nem tetszik a fent leírt pasi, az mindenképpen buta és az IQ-ja a béha popókája alatt csücsül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!