Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A felszínesség, csinos kinézet valamint az intelligencia mennyire függ össze?
egyáltalán nem
sok csúnya és buta nő létezik, de te ezt figyelmen kívül hagyod
ez csak látszatkorreláció. minthogy "egy évben megnövekedett a fagyifogyasztás mértéke, és ezzel egyidejűleg a bűnözés is. következtetés: a fagyi miatt nőtt meg a bűnözés".
mondjuk aki ad a saját maga külsejére (ergo: csinos), az nyilván felszínes olyan mértékben, hogy elvárja a másik féltől, hogy az is adjon magára. az ész meg a csinosság kapcsolata meg... hát, az meg aztán olyan, mint a röplabdázó bálna. nem létezik. nem a külsőtől, vagy az arra ráfordított időtől függ az ész. sőt, ami azt illeti, aki tesz azért, hogy csinosabb legyen, annak van annyi esze, hogy rájöjjön, ezzel a saját maga életét könnyíti meg. legalábbis szerintem. aki túlzásba viszi, az viszont nyilván ezzel akar kompenzálni, hiszen ha ésszel és személyiséggel nem, talán a kikent-kifent külsővel igen... nem tudom, ezt az oldalát az életnek még nem ismertem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!