Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éjszakai szórakozóhelyeken mi jelent nagyobb előnyt a csajozásban, ha ki vagy gyúrva, vagy ha jól tudsz táncolni?
Figyelt kérdés
2016. máj. 8. 12:54
1/9 anonim válasza:
Szia!
Lány kérdése,de ha Engem kérdezel Nekem egyik sem.Nekem az a fontos,hogy jó beszélgetőpartner legyen,kedves,és ne a wc-ben akarjon időt eltölteni.Nem érsz sokat azzal,hogy ki vagy gyúrva meg,hogy jól tudsz táncolni ha rohadsz belül.De ez az Én speciel véleményem,a vélemények megosztóak,emberfüggő.
2/9 anonim válasza:
Ha tökös vagy és odamész. A legtöbben még részegen sem nagyon mernek.
3/9 anonim válasza:
Ha csak és kizárólag ezt a két opciót nézzük, akkor az edzettség. Ahhoz több idő és kitartás kell, hogy felépítsd (már ha valódi izmok és nem szerezel), táncolni rövidebb időn belül bárki megtanulhat.
4/9 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem a tánc azért nem al egszerencsésebb, mert ha nagyon be akarod mutatni a tudásodat, és tényleg jól táncolsz, akkor úgy megizzadsz hogy egész este világítani fog a fejed, és az illatod sem lesz a legjobb, nemde? ^^
Bár lehet vannak olyan mozdulatok is amik nem annyira dinamikusak és mégis jól néznek ki, nem tudom, nem értek hozzá annyira, most tanulgatok csak :D
2016. máj. 8. 13:13
5/9 anonim válasza:
Ha már választani kell, akkor inkább a tánc. Ha jól mozogsz, jó vagy az ágyban. Kigyúrt hiába vagy, ha csak állsz egy sörrel a tánctér szélén, és egész este szigorú arcot vágva bólogatsz a zenére. :D
6/9 anonim válasza:
Ha jól tudsz futni. Ki tudja, lehet, hogy van pasija a kiszemeltnek.
7/9 anonim válasza:
És akkor mi van? Max. ha kiderül, hogy van pasija, eljössz és kész. Nem esznek meg élve, ha nem valami késdobálóban próbálkozol Borsod közepén.
8/9 anonim válasza:
Nem kell ahhoz Borsodban késdobálóban ismerkedni, hogy meglepetések érjenek. Nyugati megyeszékhelyen egy buliban voltam, ahol összefutottunk egy csajjal aki abban a házban lakik, mint én. Tudtam, hogy van barátja, és egyébként sem akartam vele ismerkedni, egyszerűen csak mivel szeretek táncolni és a társaságom többi hölgytagja éppen mással ropta, megkérdeztem nincs-e kedve táncolni egyet. Mielőtt indul az osztás: a tánc nálam nem tapizás meg dörgölőzés, pörgetem-forgatom a lányt , szóval tényleg táncolunk, tartom a tisztes távolságot. Öt lépés után egyszer csak a semmiből valaki elkapta a nyakam, és satuba fogta a fejem, és emelte fel, kb majdnem eltört a gerincem, miközben azt üvöltötte, hogy "haggyadbékénafeleségemetvagykinyírlakköcsög". Valahogy kiszabadultam, addigra odajöttek a barátaim is. Szóval sajnos sok a hülye. Pedig tényleg nem akartam semmit a nőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!