Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiéknak is ilyen nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiéknak is ilyen nehéz lenne párt találni mint a nőknek?

Figyelt kérdés

Átlagos vékony 26 éves nőként nagyon nem találom a párom. Egyszerűen 2 éve próbálkozok de semmi. A léc nagyon nem magas pedig.

Minden pasi csak szexet akar. Felmentem társkeresőre és mindenki azt akarta vagy talizni nem mert. Szórakozóhelyen ugyanaz a helyzet.

Vannak csúnya fiú barátaim és ők tök hamar találtak párt és egész csinos barátnőt. Fiúknak tényleg könnyebb lenne társat találni?

2016. jún. 12. 12:26
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Hát bocsi, de én nem hiszem el, hogy felmész társkeresőre és mindenki csak szexet akar. Én több, mint 2 évig voltam társkeresőn, aztán meguntam, mert több száz levelet küldtem el és alig-alig jött válasz, azok is lekoptattak, miután kaptak egy kis önbizalmat. Hihetetlen, de mások is ezt tapasztalják.

A csúnya fiú barátaidat én is megnézném, hogy mennyire csúnyák, ha csinos barátnőjük van. Szerintem te is olyan nő vagy, akinél a 8/10-es elfogadható, 7/10 a csúnya, az alatt pedig nem érzékeled a férfiakat.

2016. jún. 12. 14:38
 32/37 A kérdező kommentje:

"Kérdező szerinted melyik nehezebb? Várni az udvarlók ostromát és válogatni, vagy ténylegesen aktívan tenni is valamit a boldogságod érdekében?"

Egyértelműen aktív lenni, mert ott TE döntöd el kit szeretnél, így csak a szexmániás barmok közeledését tapasztalhatod

"Melyik a nehezebb visszautasítani az utánad epekedőt, vagy immáron a 100adik visszautasítással, semmibenézéssel szembesülni?"

Hát inkább utasítsanak vissza 200-szor, int úgy érezzem, hogy egy szexuális tárgy vagyok csak a sok "epedő" szemébe

"Melyik nehezebb a kiszemelt hölgy kedvében járni, igazodva az éppen aktuális hangulatához, vagy megereszteni egy köszönöm-öt cserében?"

Az csak is a férfi baja, ha lúzer, azaz a kiszemelt hölgy kedvében jár és igazodik az éppen aktuális hangulatához

"Férfiéknak is ilyen nehéz lenne párt találni mint a nőknek?"---NEM!

Sajnos esetünkben nem rózsaszirommal, hanem tövisekkel van kikövezve az út és többnyire sehova sem vezet!"

A nők meg szexuális tárgyak...

"A próbálkozások alatt mit értesz? Megmutattad az "árut", hátradőltél és vártad a fejleményeket, esetleg aktívan is részt vettél a dolgok menetében?"

Aktívan is, volt hogy én kezdeményeztem, sőt elő is fizettem társkeresőre, pénzt is adtam ki érte

"A léc magas, ahogy sokan írták előttem is, máskülönben a sok ronda barátzónás, kedves, normális srác közül legalább egy megugrotta volna. Mint látjuk nem így történt :)"

Bármennyire hihetetlen, de egy barátzónás férfi ismerősöm sincs. Azok a csúnyább férfiak, barátaim, pedig engem sem akartak, mert együtt nőttünk fel és sose éreztünk többet egymás iránt.

2016. jún. 12. 14:55
 33/37 anonim ***** válasza:
45%

"Szerintem te is olyan nő vagy, akinél a 8/10-es elfogadható, 7/10 a csúnya, az alatt pedig nem érzékeled a férfiakat."

erre gyanakszom én is.

rájöttem, hogy mikor azt mondják a nők, h nincs 1 normális pasi sem, az azt jelenti náluk, hogy egyik próbálkozó sem tetszik nekik. nem szó szerint h tényleg nincs (mindenki hülye valahol) hanem a közeledők nem elég jóképűek számukra.

va 1 jó indikátor: ha 1 nő az EMBERI tulajdonságaidról beszél (azokat méltatja) = nem kellesz neki, nem vagy vonzó számára, csak szépen utasít el. (mert nem a férfiúi, hanem az emberi mivoltodról beszél)

"szerecsés lesz az a lány aki a feleséged lehet" - hogy hogynem aki ezt mondta nem akart az a bizonyos "szerencsés" lenni.

a "túl jó vagy hozzám" és a "nem érdemellek meg" vagy a "te jobbat érdemelsz" ugyanezt jelenti.

2016. jún. 12. 14:57
 34/37 anonim ***** válasza:
48%
Nyugi nekünk 1000x nehezebb. "Minden férfi csak szexet akar" Mi ezzel a probléma? Ezzel, hogy sok férfi leakar feküdni veled már mérföldekkel előrébb jársz, párkeresésben is, mint a legtöbb férfi. Hidd el sokkal szarabb az hogy senki sem akar lefeküdni veled, mint az hogy mindenki..
2016. jún. 12. 15:57
 35/37 anonim ***** válasza:

még van időd megtalálni a társadat

sajnos én sem találtam társat,sok helyen kerestem!

nehéz társat találni,sok sikert!

2016. jún. 12. 15:58
 36/37 anonim ***** válasza:
49%

Várjál, mindjárt ráérek sajnálni téged...

Most épp sajnállak..

Most már nem, de lehet ennyi is sok volt rád.

Most komolyan szerinted nehezebb passzívnak lenni a társkeresésben, mint aktívnak? Te konkrétan hülye vagy? Ha közeledik feléd valaki, elég csak annyit tenned, nem fordítasz rá minimális figyelmet sem, odébbáll elég hamar. Ezzel szemben a másik oldal próbálkozhat rengeteg csajnál, egyszerre mindig csak egyre koncentrálva!!! és akkor egyszer talán szerencséje lesz.

Aki csak szexuális tárgyként tekint rád, azt szimplán elég tuskónak tekintened és túlvett nem foglalkozni vele. Kicsit sem tudlak sajnálni.

2016. jún. 12. 17:46
 37/37 anonim ***** válasza:
Én csak egy normális nőt akarok fehér lovon.. Olyan nagy kérés ez?:S;(
2016. jún. 13. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!