Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiéknak is ilyen nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiéknak is ilyen nehéz lenne párt találni mint a nőknek?

Figyelt kérdés

Átlagos vékony 26 éves nőként nagyon nem találom a párom. Egyszerűen 2 éve próbálkozok de semmi. A léc nagyon nem magas pedig.

Minden pasi csak szexet akar. Felmentem társkeresőre és mindenki azt akarta vagy talizni nem mert. Szórakozóhelyen ugyanaz a helyzet.

Vannak csúnya fiú barátaim és ők tök hamar találtak párt és egész csinos barátnőt. Fiúknak tényleg könnyebb lenne társat találni?

2016. jún. 12. 12:26
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
47%
Pfffff....
2016. jún. 12. 12:27
 2/37 RRR ***** válasza:
nekik se egyszerű ,egy két kivételtől eltekintve....
2016. jún. 12. 12:28
 3/37 anonim ***** válasza:
70%

Kérdés, hogy

- vajon az a léc tényleg nincs-e túl magasan?

- vajon ez a "próbálkozom, de semmi" mit is takar igazából?

A csúnyának látott fiú barátaid nem biztos, hogy csúnyák. Ma már többszörösen bizonyítva van, hogy a nők elég torzan látják a férfiakat, szóval meglehet, hogy azok a srácok csak kifogtak 1-1 normálisan látó lányt és annyi.

2016. jún. 12. 12:28
 4/37 anonim ***** válasza:
86%
Ha csúnyának látod elég sok fiú barátaidat, akik csinos lányokat találtak párnak elég hamar, akkor az a léc szerintem már a Tejútrendszeren kívül van valahol.
2016. jún. 12. 12:29
 5/37 anonim ***** válasza:
61%
Ez a kérdés egyértelműen provokáció! Én tényleg csúnya férfiként még odáig nem jutottam el egy lánnyal sem, hogy egyáltalán randizni eljöjjön velem! Na, akkor ki is van nehezebb helyzetben? Lehet, hogy neked is nehéz, de csúnya férfiként lehetetlen olyan lányt találni, aki egyáltalán ismerkedne az emberrel.
2016. jún. 12. 12:30
 6/37 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül. De szerintem minden nemnek és korosztálynak nehezebb ez mint régen volt.
2016. jún. 12. 12:31
 7/37 anonim ***** válasza:
34%

Csak szexet akar... Nekunk fiuknak meg ilyen lehetosegunk sincsen altalanan...

Aki meg normalis = talizni nem mert lol Xd

2016. jún. 12. 12:33
 8/37 A kérdező kommentje:

Magas lenne a léc?

Lehet.... Legyen érzelmes empatikus okos őszinte. Nem számít ha nincs egzisztenciája tőlem lakhat a szüleivel is de legyen önálló. Magasság súly nem számít. Volt már nálam alacsonyabb férfi is pasim meg 120 kg elhízott is.

2016. jún. 12. 12:33
 9/37 A kérdező kommentje:
7. Provokáló válaszokra nem vagyok kíváncsi........
2016. jún. 12. 12:36
 10/37 anonim ***** válasza:
35%

9-es

Nyugi, nyugi. Egy iylen kérdésre rendre minden nő pont ugyanezt a sablon dumát adja elő, olvass csak utána más kérdéseknél. Természetesen azért a tényleges válazstásaitok elég messze vannak ettől a 3-4 szavas igényszinttől.

A gyakorlatban mindenki egy kicsit pont alacsony, kicsit épp aránytalan, miért nem hord inkább kontaktlencsét, hord inget,stb.

Kifogások keresésével telik a randijaitok első 30 perce és kb addig tat, amíg meg nem telik az a bizonyos "miért ne!" listátok.

Szembesítsd magad a konkrét helyzetekkel és hogy egyes próbálkozók miért nem kellettek végül.

Amúgy van egy gyanúm. Ez a minden férfi szexet akar téma.

Elárulok, teljesen ingyé egy titkot: minden férfi szexet akar. Még az is, amelyiket kasztrálták.

Szóval meglehet, hogy te összetéveszted vagy direkt kevered össze ezt a minden férfi CSAK szexet akar dologgal és kész is a megoldhatatlan problémád.

2016. jún. 12. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!