Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiéknak is ilyen nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiéknak is ilyen nehéz lenne párt találni mint a nőknek?

Figyelt kérdés

Átlagos vékony 26 éves nőként nagyon nem találom a párom. Egyszerűen 2 éve próbálkozok de semmi. A léc nagyon nem magas pedig.

Minden pasi csak szexet akar. Felmentem társkeresőre és mindenki azt akarta vagy talizni nem mert. Szórakozóhelyen ugyanaz a helyzet.

Vannak csúnya fiú barátaim és ők tök hamar találtak párt és egész csinos barátnőt. Fiúknak tényleg könnyebb lenne társat találni?

2016. jún. 12. 12:26
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
11. Pontosan. Van ilyen nálam is hogy miért ne....viszont csomószor volt olyan hogy nem jött be a férfi de olyan kis aranyos jó lelkű ember volt és olyan jókat lehetett vele beszélgetni hogy beleszerettem , csak idő kellett😊😊
2016. jún. 12. 12:44
 12/37 A kérdező kommentje:
Pl. Az előző pasim nagyon nem jött be. Eléggé el volt hízva és a fogai is csúnyák voltak. De olyan jó lehetett vele beszélgetni olyan kis kedves volt hogy megszerettem és 3 éves csodás kapcsolat volt☺😊
2016. jún. 12. 12:48
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Mi pasik, ha odamegyünk egy szórakozóhelyen a kiszemelt leányzóhoz 99%-ban először csak szexet akarunk (tudom gyarló dolog, de a rengeteg hibánk közül csak az egyik).

Aztán ha működik a kémia már nem csak a szex, hanem a lány személyisége is érdekel. Ezek után elkezdünk randizni, ami ha jól megy házasságon át a gyerekekig vezet. Én így lettem nős és azóta is imádom a feleségemet.

Járj szórakozni, ismerkedj és egyszer csak rád talál a nagy Ő! Viszont ritka az olyan 26+ éves pasi aki képes hónapokat várni a "kapcsolat elmélyítéséig".

2016. jún. 12. 12:50
 14/37 anonim ***** válasza:
68%

Igen. Hasonló korban vagyok, hasonló a helyzet. Felmentem társkeresőre. Nem feltétlenül társkeresés céljából akartam ismerkedni, hanem akár csak úgy beszélgetni egy jót. Ráírtam több szimpatikus nőre. Tipikusan nem a bombanőkra, hanem úgy akin látszott, hogy amolyan rendesebb, visszahúzódottabb. Minimális mennyiségű választ kaptam és azok között is inkább a visszautasítás volt, vagy a felszínes semmitmondó beszélgetések. Nem szexet akartam, normálisan írtam, elmondtam hogy ki vagyok, mi vagyok és hogy szimpatikusnak tűnt.

Tudom, hogy sok szexkereső "férfi" küld üzeneteket mindenféle nőnek, de én nem ilyen voltam. Kíváncsi vagyok erre mit mondasz :)

2016. jún. 12. 12:50
 15/37 A kérdező kommentje:
15 nagyon kevés ilyen férfi van biztos emiatt nehezen találják meg egymást
2016. jún. 12. 12:55
 16/37 anonim ***** válasza:
81%

Küldj egy képet priviben,légyszíves.

Nem zaklatlak,csak kíváncsi vagyok.

Egyébként pedig pár napja volt egy ilyen típusú kérdés az oldalon:"Csak én látom úgy, hogy szinte az összes legalább átlagos kinézetű lány kapcsolatban van?"

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

Szóval a férfiaknak sem könnyű. De vajon kinek lehet könnyebb,a nőnek vagy a férfinak,ha ismerkedésről van szó? A férfiaktól várják el az leső lépést,de ha a férfiak nem lépnek,akkor a nők ebbe beletörődnek vagy inkább ők lépnek elsőnek?

Az én ismerősi körömben a lányok 90%-a foglalt.

24/F

2016. jún. 12. 13:01
 17/37 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok. Kevés ilyen pasi van mint én? Itt gyakorin nem úgy tűnik. De tegyük fel, hogy kevés ilyen van. Szerintem elég sok nőre írtam rá. Ha tényleg kevés ilyen van, akkor miért vagyok annyira értéktelen a rendesebb nők szemében, hogy egy beszélgetésre se méltassanak? Direkt kihangsúlyozzák az adatlapjukon, hogy nem akarnak egyéjszakásokat, perverzek, kalandorok kíméljenek, stb. Én egyik ilyennek sem tartom magam, mégse vesznek emberszámba.

Érdekelne, hogy szerinted mi ennek az oka :)

2016. jún. 12. 13:15
 18/37 anonim ***** válasza:
73%
Figyelj állítólag nem vagyok csúnya, szerintem is full átlag. Neten ismerkedtem az elmúlt 1-2 évben és 99%ban válaszra sem méltatnak. Tinderen EGY! matchem volt mondjuk vele dumáltam meg teáztam egyet de azóta ő kapcsolatban. Aránylag extrém sportot űzök de még ha én az sem figyelem felkeltő.
2016. jún. 12. 13:16
 19/37 anonim ***** válasza:

Alapvetően minden pasi szexet akar - mint ahogy azt előttem írták -, akár társkeresőn, akár a való életben ismerkedik. Végül is ezt a szerepet osztotta ránk a természet, tetszik vagy nem. Más kérdés, hogy ha a szex jó, akkor a legtöbbször többet akarunk az adott lánytól, sőt ahhoz hogy a szexig eljussunk, sokszor hajlandók vagyunk várni is és egy ideig csak randizgatni, ide-oda eljárni (ismerkedni), ha igazán tetszik a lány.

A másik dolog, hogy mindannyian tele vagyunk hibákkal, még azok a csajok is, akik a "tökéleteset" keresik. És ez így van jól, ezért vagyunk mindannyian egyediek... Jah, és szerintem nincs olyan hogy magas léc, hanem irreális elvárások. Ha már az elején kizársz egy csomó jelentkezőt, mert úgy ítéled meg hogy csak szexet akar, akkor eleve nem adsz lehetőséget arra, hogy megmutassa a jó (és rossz) tulajdonságait, pedig lehet hogy megtalálnád azt, aki hozzád illik. Azok a barátaid, akiknek van párjuk, alighanem józanabb világképű csajra bukkantak rá...

2016. jún. 12. 13:17
 20/37 anonim ***** válasza:

Senkinek nincs azzal baja, hogy a férfiak szexet akarnak a nők is szexet akarnak előbb-utóbb a baj csak azzal van, hogy sok pasi egyszerűen képtelen felfogni, hogy nem ezzel kéne nyitni, nem erre kéne már rögtön célozgatni, nyomni a témát, mert ha kölcsönös szimpátia rövidesen úgy is az lesz a vége. Egyszerűen nem hagytok a nőknek időt se arra, hogy eldöntse akar-e valamit tőletek, hanem, ha nektek ránézésre megfelel, már elkönyvelitek, hogy dugni fogtok vele és slussz, meg se várjátok, hogy ő mit gondol és úgy is viselkedtek, mintha készpénz lenne, hogy itt bezony szex lesz, de izibe.

Én nem vagyok prűd lány, ha valakivel összejövök és megkívánom, akkor azzal le is fekszek, akár az első randin is, nem szabok ilyen hülye határidőket, hogy majd egy-két hónap múlva stb. De nekem is volt már olyan randim, hogy azért nem lett belőle semmi, pedig a srác alapvetően jóképű volt, egy egyetemre jártunk, okos is volt, jól el tudtam vele beszélgetni, de a randi első húsz perce után ő már tutira vette, hogy én még aznap fel fogok menni hozzá, és dugunk egy jót, mégcsak meg se várta, hogy nekem mi az egészről a véleményem, egyáltalán nem érdekelte valami jel, reakció bármi a részemről, hanem úgy volt vele, hogy elmentem vele randizni, neki nagyon bejövök és ebből akkor szex lesz és kész. Hát engem meg ez úgy taszított, hogy úgy voltam vele, öcsém menjél haza akkor és verd ki, ha így rá vagy kattanva. Pedig lehet, ha nem erről szól az egész randi, hogy azt érezteti velem, hogy milyen jót fogunk kefélni, hanem csak lesmárol úgy fäszän a végén, akkor magamtól megyek fel hozzá. De így többet nem akartam vele találkozni, mert taszít ez a hozzáállás. Teljesen olyan, mint mikor egy 16 éves pinät lát és se hall se lát módon megy előre, mint a hat huszas sebes vonat és meg sem várja, hogy egyáltalán vevő-e a dologra a másik fél.

2016. jún. 12. 13:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!