Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiéknak is ilyen nehéz lenne párt találni mint a nőknek?
Átlagos vékony 26 éves nőként nagyon nem találom a párom. Egyszerűen 2 éve próbálkozok de semmi. A léc nagyon nem magas pedig.
Minden pasi csak szexet akar. Felmentem társkeresőre és mindenki azt akarta vagy talizni nem mert. Szórakozóhelyen ugyanaz a helyzet.
Vannak csúnya fiú barátaim és ők tök hamar találtak párt és egész csinos barátnőt. Fiúknak tényleg könnyebb lenne társat találni?
15# igen nagyon kevés ilyen pasivan. Pár hete is láttunk egy szép első levelet, amivel nem értette a pasi, hogy mi baj van. Hogy ő leírta ostoba archaizáló stílusban, hogy ő Péter és 30 éves, és reméli a lány majd jár vele, mert eddig vele még egy nő se akart lefeküdni, de már vágyik egy ágyasra, és viszontlátásra.
Azok a "normális" kezdő levelek simán ilyenek, meg a egyszavas: "Ismerkedünk?" Na most erre mit lehet visszaírni? Egy kapaszkodó nincsen, amiből beszélgetést kezdhetne az ember.
De aki küldte az nem érti, hogy neki miért nem írnak vissza, mert ő tök normális levelet küldött.
Kérdező, te egy bátor ember vagy! :D
Én pont itt, ezt a kérdést nem mertem volna feltenni.
Pillanatok alatt szét leszel szedve...:D
Kérdező szerinted melyik nehezebb? Várni az udvarlók ostromát és válogatni, vagy ténylegesen aktívan tenni is valamit a boldogságod érdekében?
Melyik a nehezebb visszautasítani az utánad epekedőt, vagy immáron a 100adik visszautasítással, semmibenézéssel szembesülni?
Melyik nehezebb a kiszemelt hölgy kedvében járni, igazodva az éppen aktuális hangulatához, vagy megereszteni egy köszönöm-öt cserében?
"Férfiéknak is ilyen nehéz lenne párt találni mint a nőknek?"---NEM!
Sajnos esetünkben nem rózsaszirommal, hanem tövisekkel van kikövezve az út és többnyire sehova sem vezet!
"Átlagos vékony 26 éves nőként nagyon nem találom a párom. Egyszerűen 2 éve próbálkozok de semmi. A léc nagyon nem magas pedig. "---kicsit úgy jött le, a vékonyságot hátrányként élnéd meg. Nekem pl. bejönnek az elöl hátul deszka típusú csajok.
A próbálkozások alatt mit értesz? Megmutattad az "árut", hátradőltél és vártad a fejleményeket, esetleg aktívan is részt vettél a dolgok menetében?
A léc magas, ahogy sokan írták előttem is, máskülönben a sok ronda barátzónás, kedves, normális srác közül legalább egy megugrotta volna. Mint látjuk nem így történt :)
"Minden pasi csak szexet akar. "---ez azokra a nőkre jellemző, akik maguk nem akarnak társat, párt találni és csak a kifogásokat gyártják.
Minden pasi akarja (aki meg nem az max nem veled), de nem minden pasi csak azt akarja! Kicsit olyan mint a minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár.
Mellesleg ez egy tipikus lekoptató duma is, főleg ha kérdésbe ágyazod, mivel nincs rá jó válasz!
Pl:Eltudod képzelni, hogy a jövőben lefekszel velem?
Ismétlem nincsen jó válasz!!!
Én is megkaptam már sokszor a kérdést, mindig elbuktam :)
-IGEN esetén jön a "Minden pasi csak szexet akar." és vége a dalnak
-NEM esetén jöhet a b*zi vagy szöveg, esetleg hogy nem látod benne a nőt, melletted nem tud nő lenni, nem tudja igazi nőnek érezni magát... De a leggyakoribb a TE B*ZI VAGY!
"Felmentem társkeresőre és mindenki azt akarta vagy talizni nem mert."---aki nem akart talizni, annak mint nő nem jöttél be, vagy tényleg csak b*zi
Honnan veszed, hogy mindenki azt akarja??? Nyilván te is AZT akarod, hiszen mindenki saját magából indul ki, valamint az egészséges kapcsolat szerves részét jelenti, ahol nem ott már bajok vannak, ha nincs akkor majd lesznek.
"Vannak csúnya fiú barátaim és ők tök hamar találtak párt és egész csinos barátnőt."---akkor annyira mégsem olyan csúnyácskák :) Humorral, beszélőkével, karizmával pótolják a hiányt, de biztos még sem, mert ez azt jelentené, hogy te csak egy felszínes, buta pics* vagy, ami biztos nem fedi le a valóságot!
Esetleg egy képet kérhetnék azokról a ronda fiúkról, illetve, hogy pontosabb képet alkothassak, milyen jó nőknél nem szabad a nekik és a magunkfajtának próbálkozni rólad is kérnék egy képet, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!