Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a jó testű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a jó testű szép nőknek sokkal nehezebb párt találni, mint a jó testtel rendelkező de arcra csúnyábbaknak?

Figyelt kérdés

2016. máj. 7. 07:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Tehát te most itt éppen azt próbálod állítani, hogy a csúnya arc előny?.. oookéé.. hátnem.
2016. máj. 7. 07:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem nehezebb, legfeljebb akkor, ha azt hiszik, hogy pusztán a szépségükkel bárkit megkaphatnak.
2016. máj. 7. 07:59
 3/10 Noren1989 ***** válasza:

+1, a ketteshez.

26/F

2016. máj. 7. 08:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Tul szep lany nem letezik, se arcra se testre. A parkeresesnek pedig altalaban semmi koze a szepseghez ha legalabb atlagosan nezel ki.
2016. máj. 7. 08:29
 5/10 anonim ***** válasza:
87%

Pusztàn a szépségért senkinek nem lesz egy normàlis komoly kapcsolata.

Félreértés ne essék, a külső fontos a vonzalomhoz, kémiàhoz, de belső értékek nélkül csak üríteni hasznàljàk a nőket. Mert ugye ha túl hülye, akkor még megjelenni sem lehet vele sehol. És ha nincs meg benne az a plusz, akkor unalmassà vàlik a legszebb csaj is.

Az igazàn szèp nők nagy része el van szàllva magàtól, ezàltal azt hiszik, hogy a szépségük mindenre megoldàs, nem kell beletenniük annyit egy kapcsolatba mint màsoknak. Így nehezebven is talàlnak komoly kapcsolatra pàrt.

Ezért lehetségesnek tartom az elméleted, de azért vannak kivételek is.

2016. máj. 7. 09:13
 6/10 anonim ***** válasza:

Mert a férfiak a külső alapján döntik el, hogy mekkora erőbefektetést kell kifejteni ahhoz, hogy összejöjjenek az adott nővel. Egy jó testű, szép nőért baromi sokat kell dolgozni, míg egy arcra csúnyábbért jóval kevesebbet (legalábbis gondolják a férfiak).

Ennyi a válasz. Csernus elég szépen levezette egyébként a Nő című könyvében.

2016. máj. 7. 11:32
 7/10 Sunshinedoll ***** válasza:
Én szép vagyok, és meg tudom oldani, köszi :D
2016. máj. 7. 17:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Mert javarészt náluk tök jogosan igen magas a mérce és lássuk be,ezt a legtöbb magyar pasi nem ugorja meg.Kinézetre legalábbis igen kevés.Azt is képzeld el,ha mondjuk orvosira jár a csaj és mellette szabadidejében igen sokat sporol-igaz történet-.
2016. máj. 8. 04:37
 9/10 anonim ***** válasza:

"Mert javarészt náluk tök jogosan igen magas a mérce"

A jogi egyetem se rosszabb mint az orvosi, es nezd meg a jogsz csajokat, a legszebbek is barkivel lefekszenek ha jo a dumja. Szinten igaz tortenet.

2016. máj. 8. 08:14
 10/10 anonim ***** válasza:
8-as vagyok:pont egy ismerősöm mondta,aki odajár,hogy a jogon is kevés igazán értelmes nőt ismer,akinek lenne saját véleménye és nem csak bemagolni tudja a kért anyagokat.
2016. máj. 8. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!