Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek ribi, vagy sem?
Annyira kettős érzéseim vannak, és nem tudom, hogy melyik lenne a jobb döntés.
A problémám az, hogy alapvetően komoly kapcsolatot szeretnék, tehát egy olyan embert, akivel kölcsönösen szeretjük egymást, hasonló a gondolkodásunk, az érdeklődési körünk, és akiben meg lehet bízni, de akárkivel ismerkedek, sosem jön össze a dolog, és ebből már egyre jobban elegem van. :( Valahogy mindenki lekopik a randik után, nem érdeklek senkit igazán. Pedig kedves vagyok mindenkivel, és értelmesnek, viccesnek is tartanak.
És a másik oldal is jelen van, hogy sokan szeretnének velem szexkapcsolatot, ami nincs ellenemre olyan szempontból, hogy imádom a szexet, és hiányzik is nagyon, amikor szingli vagyok, nagyon szenvedélyes csajnak tartom magam. Ráadásul sokszor van olyan, hogy bejön valaki külsőre, de soha nem járnék vele, mert személyiségre nem fog meg, tehát külön tudom választani a vonzalmat a szerelemtől. Ugyanakkor félek kicsit, hogy megbánnám, vagy nem élvezném, ha belemennék ilyesmibe.
Igen, most lehet ítélkezni felettem, de tényleg nagyon kettős személyiségem van, és egyenlőre még nem tudtam eldönteni, hogy melyik oldalam az erősebb.
Szerintetek feküdjek le 1-2 sráccal, aztán ha nem tetszik a dolog, akkor maradjak szingli?
20L

1-2: Köszönöm a válaszodat. Nem vagyok szűz, voltak már pasijaim, bár nem sok, de egyiket sem nevezném igazából kapcsolatnak, inkább csak tapasztalatnak.
Igen, mindig ez van a randik után, de én ezzel úgy vagyok, hogy ha egy férfi annyira sem tud férfi lenni, hogy képtelen elhívni 2x találkozni (amiben egyébként semmi nincs, mert én is hívtam már el srácokat), akkor azért nem is kár, hadd menjen.
És ezt nem büszkeségből mondom egyáltalán. Eddig akik akartak tőlem valamit, azok mindig kerestek a randi után, és mindig el is hívogattak találkozni. Sokáig azt hittem, hogy ha egy pasi nem keres, az azért van, mert biztos csak félénk, nem mer lépni, fél a visszautasítástól, aztán rájöttem pár próbálkozás után, hogy a valódi ok az volt, hogy rohadtul nem érdekeltem őket. És olyannal meg nem fogok összejönni, aki csak kihasználná a lehetőséget, hogy bukik rá egy csaj, mert akkor épp nem akadt jobb... Kösz, de nem. Én inkább maradok egyedül akkor.
Egyébként örülök a boldogságodnak. :) És ne vedd visszaszólásnak, amit írtam, csak én mindig ezt tapasztalom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!