Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne legyek ennyire görcsös és szorongó ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Sajnos ha megtetszik valaki/megszeretem, akkor mindig elromlanak a dolgok, mintha ez valami törvényszerűség lenne.

Amikor pár hónapig nem foglalkozom a témával egyáltalán, és jól érzem végre magamat, olyankor persze mindig megismerek valakit, és kezdődik elölről az egész.

Hogy úgy érzem, hogy kevés leszek neki, úgy se tetszem majd neki igazán (ami egyébként mindig így is van, éppen emiatt van jelen bennem ez az érzés), és hogy nem is kell nekem ez az egész, mert úgyis csak a dráma lesz belőle.

Valami tipp, hogy hogyan tudnám lazábban kezelni a dolgokat?

2016. jún. 7. 18:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyakorlás kérdése.
2016. jún. 7. 18:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha így állsz az egészhez, nem vagy felkészülve egy kapcsolatra. Kialakul egy görcsös erőltetettség. A véletlen találkozásokat nem tudjuk kivédeni. Tisztázd magadban, hogy nem működne a kapcsolat, ne alakíts vele ki párkapcsolatot, ha előre tudod, hogy menekülni fogsz. Ettől még lehettek jóban, dráma se lesz belőle. Előbb ismerje meg a "sötét" oldaladat, Te is az övét, utána döntsd el, hogy akarsz-e vele többet. Nekem hivatalos ügyben találkoznom kell egy pasival most, akit azt hittem, többet nem látok, kapcsolatot nem tudnék vele kialakítani, de jóban vagyunk, tetszünk egymásnak, van ilyen.
2016. jún. 8. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!