Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, titeket melyik izgat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, titeket melyik izgat fel jobban ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
Ha a nő kimutatja a vonzalmát, láthatóan nagyon bejössz neki, de nem akaszkodik rád ettől függetlenül, vagy ha hidegebbnek mutatkozik, és neked kell meghódítanod.
2016. jún. 5. 21:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Első.
 2/10 anonim ***** válasza:
Az aranyközépút.
 3/10 anonim ***** válasza:
Első. Ha hideg, akkor úgy értékelem, hogy kár a gőzért, nem jövök be neki (amivel semmi gond nincs, nem jöhetek mindenkinek be).
2016. jún. 5. 21:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Mindenkepp az elso
2016. jún. 5. 21:43
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Első. Az a típus vagyok, aki egy biztos alappal a háta mögött szeret és tud küzdeni a minél jobbért, mintsem hogy az alapért küzdjek.
2016. jún. 5. 21:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Első
2016. jún. 5. 22:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Elsô
2016. jún. 5. 22:22
 8/10 anonim ***** válasza:
1.
2016. jún. 5. 22:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Első. Nem szeretem azt, ha megjátssza magát. Nem kellenek az elmetrükkök meg a taktikázás.
2016. jún. 6. 13:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem izgat fel egyik se: szimplán az egyik lehetôséget teremt arra, hogy megismerjük egymást (ha értelmesen csinálják), míg a másik elég gyorsan lezárja ennek bármi lehetôségét.

Az elsô egy értelmes, normális hozzáállás, amit alapból elvárok: ha szeretne tôlem valamit, akkor azt mutassa is ki, pont úgy, ahogy én is megteszem.

Ennek megfelelôen a másodikat úgy értelmezem, hogy nem akar tôlem semmit - és mivel még csak az ismerkedési fázisban járunk, ezért jellemzôen az alap szimpátián túl semmi mélyebb érzelem nem fûz hozzá, tehát nem kellek neki, akkor ez van, tudomásul veszem.

Ha tévedtem, és igaziból csak takyikázott a csaj.. nos, akkor valószínûleg amúgy sem vesztettem vele sokat.

2016. jún. 8. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!