Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a jobb taktika ismerkedésnél?
Mindig adjam önmagamat, vagy próbáljak meg megfelelni a pasi ízlésének?
Őszintén szólva nagyon belefáradtam már ebbe az egészbe az exem kapcsán, mármint, hogy örökké próbáltam tetszeni neki. Ez nem jelenti azt, hogy igénytelen lennék, csak már egyáltalán nem érdekel, hogy mit gondol rólam a srác, vagy megszeret olyannak, amilyen vagyok, vagy nem találkozunk többet és annyi.
Hidd el, ha most önmagad adod, megismered magad ès nem adod lejebb az elvárásaidat (a normálisakat :D), akkor az igazi előbb-utóbb be fog toppanni az életedbe. :)
21/N
Valahogy sosem tunt hihetonek amikor azt mondja valaki hogy "mar nem erdekel ki mit gondol".
A legjobb taktika ha magadat adod.
Én mindig önmagamat adtam, és sose erőltettem a külsőm tuningolását, de még az első randin se. Persze igyekeztem jól kinézni, de erre nem csak randin figyelek. Odafigyelek hogy normálisan nézzen ki a hajam, meg előnyösek legyenek a ruháim, ennyi. Bízom benne hogy alapjáraton is szép vagyok, és sminkelni se szoktam. Az alakom látszik a ruháimon keresztül, normális arcom van, ez már elég a hódításhoz.
Pont olyan fiú a párom, amilyen az esetem, szóval célravezető volt nekem ez.
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!