Szerintetek jó taktika a nőknél, hogy egy internetes közösségben, például chaten minden férfit ravasz módon lejáratok a lányok előtt, csakhogy így magamat jobb színben tüntessem fel?
Figyelt kérdés
eddig három lányt is sikerült ezzel a módszerrel az ujjaim köré csavarni :D2015. ápr. 29. 12:13
1/11 anonim válasza:
Eddig lehet jó volt, de most elárultad magad! :-D
2/11 anonim válasza:
:'DDD. oké. ébresztő és menj ki a napra kicsit.
3/11 k.akos99 válasza:
Nekem is sikerült :D csak írni kellett, hogy mennyi bunkó ... van, aki csak bszni akar... tudom, 0%-ot kapok ezért a válaszért...
4/11 A kérdező kommentje:
de még jól is nézek ki szal a lányok a lábaim előtt hevernek :D hab a tortán hogy minden srácot rossz színben tüntetek fel a szemük előtt pl hamis privát beszélgetést készítek róluk photoshopban és odaadom a lányoknak hogy milyen ocsmányul beszélnek róluk ezek a srácok, közben meg kamu privi :D
de mindent megteszek hogy előnybe kerülhessek más fiúkkal szemben a nők szemében :)
2015. ápr. 29. 12:21
5/11 TatyóKirály válasza:
Szerintem beteg vagy, viccen kívül. Talán kinövöd, de csak idő kérdése, és a bíróság előtt fogsz állni. Vagy a proszektúrán.
6/11 k.akos99 válasza:
#4. na ez már nem normális...
7/11 anonim válasza:
Ezt addig fogod csinálni, amíg valahol, egy buliban, vagy késő este az utcán valaki fel nem ismer és jól pofán nem bаszkod. Bár amekkora egoista, öntelt szаrházi vagy, azok után sem fogod abbahagyni a mocskosságaidat.
8/11 A kérdező kommentje:
vicces amikor beégetem őket és remegve magyarázkodnak a lányoknak én meg a háttérbe kamu nickről figyelem a veszekedést :D később minden lány végül az én karjaimba köt ki hogy én vagyok a világon a leghelyesebb legértelmesebb pasi :D
2015. ápr. 29. 13:12
9/11 Ocala válasza:
Csak akkor lessz kellemetlen ha rájönnek és véletlenül arcba vágnak párszor :)
Ezt a photoshoppos témát hanyagold, k*rvára undorító és gerinctelen
10/11 anonim válasza:
Remélem visszakapod a sorstól duplán az összes aljasságot amit elkövettél a többiekkel szemben. Meg fogod érdemelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!