Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek taktika vagy...

Szerintetek taktika vagy rosszul érzem?

Figyelt kérdés

3 hete ismerkedek egy nővel!

Jól vagyunk, jól érezzük magunkat. Itt még stagnál a kapcsolat nem akarja(akarjuk) elkapkodni az ismerkedést.

Csak csók történt végül is a kérdés szempontjából lényegtelen is!

Néha van hogy csak összefutunk 10 percre is mikor megbeszéljük, persze több az amikor több órás találkozás van, de jó a pár perces is.

Na tegnap írt egy sms-t hogy összefuthatnánk picit, sajnos nekem nem volt jó akkor, neki meg nem volt jó fél órával később.

Nem volt belőle gond!

Ma is csak picit találkoztunk, de aztán írt nekem 3 óra körül hogy össze futhatnánk sétálni 5 körül.

Mondtam hogy nem jó csak esetleg a 8 óra.

De megköszöntem hogy megért, azt írta jó semmibaj majd máskor akkor találkozunk.

Utána írtam még neki egy üzit amire nagy nehezen válaszolt, hogy milyen megértő aranyos barátnőm lesz...írta hogy én is aranyos vagyok!

1 órája írtam neki ha gondolja akkor jó nekem, nem reagált, nem rég is írtam neki hogy találkozunk-e de közölte hogy most nem jó neki, most lépett ki a kádból és nem jó!

Azt érzem hogy picit visszavágás és ez ilyen női taktika amihez folyamodik??!! Rosszul érzem?? Ti mit írnátok neki?

2015. márc. 23. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem akarja h azt hidd h maris pattanni fog,mikor vegrevalahara raersz
2015. márc. 23. 18:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Mégis mi a taktikázás azon, hogy előre jó előre fixált program nélkül az ember éli az életét, és nem tartja fenn szabadon minden percét arra az esetre, ha a másiknak eszébe jutna vele találkozni. Felnőttek vagytok, nem gyerekek! (Vagy tévedek?) Te, mint férfi, legyél már egy kicsit érettebb! Még jó, hogy nem akar neked minden percben pattanni. Nekem pl. még a szerelmemmel sem lenne kedvem úgy találkozni, hogy aznap már 2x megbeszéltünk és visszamondtunk egy találkát, vagyis harmadszor kezdek bele valamit csinálni, de aztán azt is hagyjam félbe, mert mennem kell találkozni.. Szerintem ezeket a 10 perces összefutásokat inkább hanyagoljátok. Úgysem tudtok minőségi időt együtt tölteni, ugyanakkor hamar megcsömörlötök, ha minden nap egymás után kell futnotok. Szerintem beszéljetek meg egy randit holnapra vagy holnaputánra, és a későbbiekben is arra koncentráljatok, hogy inkább ne találkozzatok minden nap, de ha igen, akkor néhány órát nyugodtan együtt tudjatok tölteni. Amit most csináltok, abba hamar bele lehet fáradni.
2015. márc. 23. 18:04
 3/6 anonim válasza:

ezt nem értem, ha nem akarjátok elkapkodni(tudod hogy ő sem akarja?) akkor miért írod neki hogy aranyos barátnő lesz?

de szerintem 3 hét után már lehet arról beszélni, hogy akarnátok -e valami komolyabbat egymástól.

a taktika részről, meg lehet tényleg már fürdött/hajat mosott, nincs már kedve menni sétálni.

hidd el, előfordul az ilyen

2015. márc. 23. 18:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Már lemondatd 2x is, hiába dolgod volt, ő meg nem fogja azt csinálni, hogy az első szavadra pattan.

Az meg mi a fene, hogy "nagy nehezen" visszaírt?? El se hinnéd, nem mindneki kapaszkodik 0-24-ben a telefonjába egysrészt, hogy rögötn válaszoljon, másrészt meg lehet dolga volt és nem ezzel törődött.

Teljesen hülyére véve érezheti magát, hogy azt mondod az 5 óra nem jó, csak a 8, aztán rá 1 órára kitalálod, hogy mégis jó, hát a tökömnek lenne ehhez türelme. Pláne ha 3 hét alatt semmit nem mertél kb lépni..

2015. márc. 23. 18:34
 5/6 anonim válasza:

Kamaszok vagytok? Mert akkor érthető minden amit írtál.

A leírásod alapján nem vagy közömbös a lánynak te sem. Teljesen érthető hogy a kádból kikelve nem volt kedve újra fölöltözni és kiszaladni hozzád. Végül is nem várhatja folyamatosan hogy mikor kap tőled sms-t hogy öt teljes percre ráérsz.

A csók a lányoknál már szokott számítani. Tehát a csak jelzőt nem érdemes elé tenni, mert látszik hogy fontos vagy neki.

Ha most nem kezdesz el fárasztó lenni a számára akkor egy nagyon szép kapcsolat lehet ebből az egészből.

Ne gondolkodd túl, nincs benne túl nagy taktika.

2015. márc. 23. 18:36
 6/6 anonim válasza:
Totalis noi taktika, de jobb, ha mar az elejen hozzaszoksz, hiszen, mi nok, ilyenek vagyunk :D en is ezt csinalnam a helyeben :D ne akadj ki rajta, de szerintem most az lenne a jo lepes toled, ha irnal neki, hogy sajnalod, hogy ez a nap nem jott ossze es nagyon szomoru vagy, hianyzik, meg minden es mar nagyon varod, hogy talalkozzatok.
2015. márc. 23. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!