Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak tényleg elfogadóbak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg elfogadóbak az ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Sokszor azt látom, hogy egy férfi jobban elfogadóbb egy nővel szemben. Elfogadja, ha hisztisebb, ha magasabb nála, ha duci, ha vékony, ha félénk. Ha szeretettel van a férfi iránt a nő, akkor szinte nyert ügye van.

Viszont ezzel szemben a nő messze nem ilyen elfogadóbb a férfival szemben. Ha kövér nem, ha alacsonyabb nála, akkor sem, ha szüleivel él, akkor nem önálló és tutyi mutyi. És kinek kell egy önállótlan anyuci pici fia férfi szöveggel jönnek. Nincs meg a megfelelő egzisztencia, akkor nem lehet rá építkezni, nem lehet családot rá alapítani szövegekkel jönnek és még sorolhatnám az ilyen szövegeket.

Lehet nem igaz nem tudom, ha esetleg nem ilyenek a nők, akkor javítsatok ki.

2016. jún. 3. 12:35
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
Igen, legalábbis ami a külső tulajdonságokat és az egzisztenciát illeti. Belsőre viszont a nők az elfogadóbbak, ők jobban eltűrik, ha a férfi lusta, erőszakos, esetleg hiányzik egy kereke.
2016. jún. 3. 12:38
 2/7 A kérdező kommentje:
* elfogadóbbak
2016. jún. 3. 12:39
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem ennek elég egyszerű oka van. Míg egy nőre naponta 5-8-10 pasi nyomul rá, addig egy férfira - gondolom - 0, vagy max 1 nő. Tehát: a nő megteheti, hogy válogasson, a férfi - amennyiben mindenáron puncit és/vagy kapcsolatot akar - nem. Ennyi.
2016. jún. 3. 12:56
 4/7 anonim ***** válasza:
41%

Teljesen egyénfüggő. Vannak, akiknek mindegy, csak legyen valaki (férfiban és nőben egyaránt), ők sok mindent el tudnak nézni, ha valakinél látnak egy szemernyi esélyt.

Én olyan férfiakkal ismerkedtem, akiknél azt éreztem, tudják, mire van szükségük, nem "bárkit" keresnek. És bizony sok elutasításban volt részem, mert 1-2 tényezőben nem feleltem meg az elképzeléseiknek (ezt korrektül el is mondták). Ez nem feltétlenül külsővel, vagy személyiségbeli elvárásokkal volt kapcsolatos, hanem pl. az élethelyzetemből adódó dolgokat nem tudták elfogadni, de volt olyan is, akinek a "stílusom" nem jött be, pontosabban közölte, hogy ő máshoz vonzódik.

Akinek már van önismerete, érdemi párkapcsolati tapasztalata, az jellemzően tudja magáról, hogy mire vágyik és ahhoz ragaszkodik is.

Ezzel együtt azzal is tisztában van, hogy mi az, ami kevésbé számít, például ha magasabb nála, vagy duci, vagy vékony... ezeknek egy kapcsolatban hosszú távon vajmi kevés jelentősége van.

Én a magam részéről sok tulajdonság tekintetében nagyon elfogadó vagyok, más tulajdonságokat viszont maximálisan elvártam a társamtól. Ugyanez volt fordítva is. Lehet, hogy kívülállók azt látják, hogy leadtuk az igényekből, de ez nem így van, mert a számunkra igazán fontos dolgokban nagyon is magasan volt a léc. Amiben lejjebb adtuk, az lehet, hogy másnak fontos, nekünk kevésbé.

2016. jún. 3. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez megint annak a függvénye, mi az amit akarsz. Ha csak szexet, akkor nem fog érdekelni a hiszti mert alig találkozol vele. Viszont tartós kapcsolatban el nem tudom képzelni hogy toleráljam a hisztit. Külsőleg viszont szigorúbb vagyok ismerkedéskor, s ha felcsuszik egy par kg az nem erdekel. S igen a harmas hölggyel egyetértek. Ne legyen jo akárki. Nálam is lenne jelölt bőven, pedig ferfi vagyok. De ha nem érzem, hogy működne csak azert, hogy valakit lehessen dugó gatni inkabb várok.

31f

2016. jún. 3. 13:17
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem nem, max a legelején, de utána meg jön a sok sok kritika, amikor már úgy érzik, hogy nyert ügyük van...
2016. jún. 3. 13:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Változó, a férfiaknak akiknek a vérükben van, hogy kell rokonszenvet, bizalmat kialakitani nőkkel, azoknak a férfiaknak lehetnek, vannak igényeik, mert ismerik a nőket és nagyjából letudják vonni a következtetést hogy milyen kaliberü nő áll hozzá közelebb.

Persze ezekből is vannak olyan felfogásúak akik arra mennek hogy minél több nőt megfektessenek, ezt a képességüket kihasználva, és akik úgy fogják fel hogy "mindegy csak pnci legyen"

Viszont azok a férfiak, akik keresik a helyüket, mert kiszoritja őket a társadalom valami miatt igy nincs is sikerük a nőknél, ők azok akik elfogadóbbak, és beérik egy nem modell alkatú nővel is.

2016. jún. 3. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!