Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire fontos ismerkedésnél a "jóság"? 26N
Csak érdekel, valóban ritka, ahogy gondolkodom? Elég szép nőnek tartanak. Több férfival ismerkedtem, de végül a legkevésbé népszerű (nem jóképű, nem társasági ember, nem a legiskolázottabb, idősebb nálam, nem jópofizik, különc)került 1. helyre, vele véletlenül találkoztunk. Sok ismerősöm furcsállja, miért ő, erre csak azt szoktam mondani, mert ő a legjobb ember, akit ismerek. Ezen még inkább csodálkoznak.
Számomra ez természetes, hogy ez a legfontosabb, enélkül még az se vonzó, ha okos. Persze mindenkinek más a jó.
Az emberekből ma már kihalt ez az igény?
Nem igazán tudom értelmezni, mit takar a "jóság". Nekem az volt a fontos, hogy a párommal hasonló legyen az értékrendünk, legyen empatikus, toleráns, figyelmes. Ezek ugyanis egy párkapcsolatban elengedhetetlenek, sokkal fontosabbak, mint az, hogy hogy néz ki valaki.
(Jó, volt még egy sereg más igényem is, de a külső pont a sokadik volt köztük, meg az is, hogy mennyire társasági ember.)
Nekem az a lényeg, hogy összeillünk és hogy jól "bánik velem". Akinek meg ez nem fontos egy kapcsolatban, az meg is érdemli, amit kap.
Velem ha egy pasi kedves,udvarias,figyelmes,azzal nagyon le tud venni a lábamról:) Nekem is fontos,hogy jó ember legyen,a külső másodlagos.Nem kell Adonisznak lennie,de tetsszen:)
20L
Nekem nagyon fontos, nem tudom elviselni magam mellett a rosszindulatú embereket, még haverság szintjén se, nem még hogy kapcsolatban..
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!