Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire fontos ismerkedésnél a "jóság"? 26N
Csak érdekel, valóban ritka, ahogy gondolkodom? Elég szép nőnek tartanak. Több férfival ismerkedtem, de végül a legkevésbé népszerű (nem jóképű, nem társasági ember, nem a legiskolázottabb, idősebb nálam, nem jópofizik, különc)került 1. helyre, vele véletlenül találkoztunk. Sok ismerősöm furcsállja, miért ő, erre csak azt szoktam mondani, mert ő a legjobb ember, akit ismerek. Ezen még inkább csodálkoznak.
Számomra ez természetes, hogy ez a legfontosabb, enélkül még az se vonzó, ha okos. Persze mindenkinek más a jó.
Az emberekből ma már kihalt ez az igény?
Hát én erre írtam, hogy az értékrendünk legyen hasonló, mert az, hogy ki számít "jó embernek" azt mindenki a saját mércéje szerint méri. Ismerek egy csomó embert, akik magukat jó embernek tartják, és a saját köreikben szintén annak tartják őket, én viszont nem tartom őket annak.
Pl. ha én lelkes állatvédő vagyok, akkor lesz valaki jó ember a szememben, ha szintén az. Ha szeretem a gyerekeket, akkor fontos, hogy a párom is szeresse.
Mások meg más mércével mérnek. Hasonló a hasonlónak örül, innentől kezdve pedig senki másnak nincs beleszólása, hogy számomra ki a jó és ki nem.
Már ott bukik a dolog, hogy több emberrel ismerkedsz egy időben. -.- Nice... :D
Hm, igen, fontos a jóság. Főleg az intelligencia, intellektus és humorérzék.
Nagyon fontos, hogy az én értékrendem szerint jó ember legyen. Nálam ez azt jelenti, hogy mindenkit hagy, hogy úgy élje az életét, ahogy neki jó, ameddig nem árt másnak, ha tud, segítsen másoknak, ha nem tud vagy akar, akkor legalább ne ártson és bánjon jól az állatokkal.
Szóval igen, nekem ez nagyon fontos, ahogy az is, hogy ne legyen annyira jó, hogy minden jöttment ki tudja használni. De messze nem elég, ennél jóval több kell számomra egy kapcsolathoz.
Nagyon fontos.
Az meg nem meglepő, hogy a "párkeresési" célú találkozásokból nem lett semmi.
Az sokkal eredményesebb, ha nem azért van a közeledben, mert asszonyául akar, vagy megdugni, hanem csak van - és akkor nem viselkedik, színészkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!