Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen ribi?
Irigylem azokat, akik már évek óta komoly kapcsolatban vannak, és képesek rendes nőként viselkedni, de nekem valamiért ez nem megy.
Nem szoktam fűvel-fával összefeküdni, és nem vagyok megcsalós típus sem, de az tény, hogy imádom a szexet, és volt már olyan, hogy egyik haverommal lefeküdtem, vagy egy sráccal az első randin (akkor láttam őt először), és nehéz visszafogni magamat, én nem tudom játszani az elérhetetlent, akiért meg kell küzdeni, így viszont könnyű nőcskének is tekintenek mindig. Illetve, nekem ez a legfontosabb egy srácban, hogy működjön a kémia, és valószínűleg emiatt is van az, hogy folyton az olyan alakok tetszenek, akik hasonlítanak hozzám ilyen szempontból, és nagyon nem komoly kapcsolatot keresnek.
Bár az az igazság, hogy én sem, mert félek az érzelmektől. Egyszer voltam szerelmes, de egy életre elég volt, soha többé nem fogok úgy függni senkitől sem, mert nem fogom hagyni.
Talán mondanom sem kell, hogy skorpió vagyok.
Szerintetek meg fog ez valaha változni, vagy sose komolyodok meg?
20L

Az elkövetkezendő 10 évet még lehet, hogy így fogod tölteni.
Mikor volt az a nagy szerelmed?

Mivel láthatóan zavar a mostani életstílusod, valószínűleg tenni akarsz ellene és ha rászánod magad sikerülni is fog :). Természetesen a hangsúly azon van, hogy csak akkor amikor majd akarsz változtatni, ameddig jól elvagy így és még élvezed is addig nehezen... és ez így jól is van...
Az, hogy 20 évesen a szíved helyett inkább a bugyidba engeded be a próbálkozókat, az nem hiszem, hogy hatalmas probléma, "ribinek" pedig ezért a legkevésbé sem neveznélek.
Amit leírtál az azért nem tér el túlságosan a nagy átlagtól a korosztályod tekintetében. Inkább "éld ki magad" ilyen fiatalon, mint, hogy majd később néhány jó kis dugás miatt nyírj ki egy jónak induló kapcsolatot.
Remélhetőleg a szex szeretete - ami újfent nem egy negatív dolog - megmarad majd 30 éves korodra is, mert az már gáz szokott lenni amikor 20 éves szexuális kultúra nélküli kiégett csajokkal találkozik nap mint nap az ember...
A szerelem pedig nem arról szól, hogy te mit szeretnél, majd jön ha jönni akar és akkor lehet újra szenvedni fogsz, de arra is van esély, hogy sokkal jobban fogod élvezni mint amikor az első randin már gerincre vágtak :). Szóval én azért a helyedben adnék neki még egy esélyt legalább, nem 85 vagy hanem 20 :).
36F

Holnap reggel nézz bele a tükörbe, lásd önmagad és mondd ki nyíltan önmagadnak: "Nem, nem és nem! Én nem vagyok rIbi, csak bulikban, meg itt-ott mindenkinek széttárom a cÖmbom két perc alatt, aki nekem nem is tetszik de hajlandó megcsókolni."
A fiúkáid erre azt mondják, hogy te egy rbancka vagy, és hidd el, hogy jobb, ha nem hallod, hogy miket mondanak rólad a hátad mögött. Minimum fogadnak rád a sörözőben és kitárgyalják a mellbimbód színét. Te meg besétálsz közéjük, és szűzlányként akarod magad eladni. Na ja! :) Azt gondolják rólad, hogy a lépcsőfordulóban és a vécében is bármikor és bárki felpróbálhat téged fogadásból, a tét pedig csak egy doboz sör.
Igazad van, nem vagy ribi....de akkor mondd meg, hogy hogyan nevezhetnénk téged, mert szűzjánykának mégsem hívhatunk. :) Gondolkozz!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!