Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen ribi?
Irigylem azokat, akik már évek óta komoly kapcsolatban vannak, és képesek rendes nőként viselkedni, de nekem valamiért ez nem megy.
Nem szoktam fűvel-fával összefeküdni, és nem vagyok megcsalós típus sem, de az tény, hogy imádom a szexet, és volt már olyan, hogy egyik haverommal lefeküdtem, vagy egy sráccal az első randin (akkor láttam őt először), és nehéz visszafogni magamat, én nem tudom játszani az elérhetetlent, akiért meg kell küzdeni, így viszont könnyű nőcskének is tekintenek mindig. Illetve, nekem ez a legfontosabb egy srácban, hogy működjön a kémia, és valószínűleg emiatt is van az, hogy folyton az olyan alakok tetszenek, akik hasonlítanak hozzám ilyen szempontból, és nagyon nem komoly kapcsolatot keresnek.
Bár az az igazság, hogy én sem, mert félek az érzelmektől. Egyszer voltam szerelmes, de egy életre elég volt, soha többé nem fogok úgy függni senkitől sem, mert nem fogom hagyni.
Talán mondanom sem kell, hogy skorpió vagyok.
Szerintetek meg fog ez valaha változni, vagy sose komolyodok meg?
20L

Remélem alapos átvizsgálást kèrt a srác mielőtt összejött veled :D
50 ember bulikban itt ott, hát szerintem elèg gáz.

6-os, rohadj meg, te kis puncivadász, pszichopata vicsorgó farkas! Kihasználnád ezt a kis zavarodott kislányt, ugye? Kapás van nálad, ugye? Bebeszélnéd ebbe a zavarodott éretlen kislányba, hogy amit csinál, azaz fűvel-fával kefél, az jól van, mert most kell ezt csinálni amíg éretlen és fiatal, ugye? És főleg veled keféljen, mert te majd megmondod neki a tutit, hogy mi a jó neki.
Kérdezz meg egy normális apát, aki most engedi ki húszéves lányát az életbe. Ugye tudod, minimum kasztrálnának téged, meg a hozzád hasonlókat? Szégyelld magad!

Uff! Azt hittem, hogy ezek a lányok segítséget kérnek, de nem..... ezek csak fct a aranak itt szerezni az ilyen "mit tehtek, nem tudok parancsolni a vííremnek" beírásokkal. Erre ugrik sok kani, aztán százból egy majdcsak lesz, aki fizeti nekik a műkörmöst meg a gyantázás árát.
Ugyanis ez az alapja, hogy pénzes, lehúzható faszik meglátogassák őket az albiban meg a putriban. Most hánytam egy nagyot tőlük, meg a saját naivitásomtól, hogy ezek az útszéli kis gyerekek menthetők!! WOA! :(

Nem tudom,miért vagy ilyen ribi.én nem vagyok az
xd
talán mondanom sem kell,hogy nyilas vagyok.

Ha nem baj akkor én nem mennék le a 15-ös szintjére.
Az, hogy elsőre ez jut eszébe, a tapasztalatait vagy a félelmeit igazolja.
Egyszerűen leírtam a véleményemet, ahogy ő is.
Úgy gondolom, hogy ha egy apa normálisan nevelte a lányát akkor 20 éves korára el tudja dönteni, hogy kivel fekszik le és kivel nem. Persze nevelhetjük leendő 30 éves szűznek is, de erősen kétlem, hogy ebből valami jól sülne ki. Fiatalon még hibázhat, mert tanul belőle, ha nem akkor ez is benne volt a pakliban.
Amint mindenki olvashatta aki vette a fáradtságot, egyszerűen annyiról van szó, hogy szeret flörtölni és eddig lefeküdt így 3, azaz három db férfival. Ami manapság egy átlagosan bulizgató 14-15 éves lánynál is kevésnek számít a statisztika szerint.
Akinek ez égbekiáltó bűn és elkezd fröcsögni, vagy csak simán leprostizza annak ajánlom, hogy egy kicsit gondolkodjon :).
Jelen esetben szó sincs "zavarodott kislány"-ról, egy fiatal nőről van szó aki éli az életét és cserébe normális szexuális élete van, amit nem mellékesen élvez. Az pedig ugye hatalmas bűn :D, mármint ha maradunk a minimum 100 évvel ezelőtti "tanoknál" :)
Ha már itt tartunk az apák 90%-a halálosan nyugodt lenne, ha tudná, hogy a lánya csak ennyit követett el a kiruccanásai alatt :P.
Közben azt észre sem veszik néhányan, hogy az általuk védendő "kislányt" még annyira sem értékelik, hogy elhiggyék róla, hogy el tudja dönteni, hogy mit szeretne tenni mostanában... amihez mellékesen az égadta világon semmi közünk sincs. :)
Egyszerűen megkérdezte a véleményünket, azokat fogadja meg amelyiket akarja...
Tehát nem, nem szégyellem magam :P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!