Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak voltatok szerelmesek ribi@ncba?
Gondolom te tetted fel tegnap azt a kérdést, ahol sokan nekem is estek.
Itt a válaszom nem, nem szerettem még bele ilyen lányba.
Amúgy a félelmeddel kell kezdened valamit, ez az egy biztos. Vagy felejtsd el a lányt vagy felejtsd el a múltját, de úgy ne menjél bele, hogy tüske van benned és tudat alatt végig arra vársz, hogy hibázzon és minden gyanakvásod igazolást nyerhessen.
Nem a lány miatt, hanem magad miatt.
Az csak időpazarlás.
Igen, voltam. Ő is azt állította, hogy "a múlt az múlt", megváltozott, bízzak benne, stb...
Nos, kutyából nem lesz szalonna.
Igen, voltam de az teljesen más helyzet volt mint a tied.
És ja, létezhet, h megkomolyodott.. Ugyanúgy ahogy egy össze-vissza kefélő férfi is megunhatja azt, és vágyhat komolyra. De ha rib ancnak minősíted akkor szvsz hagyd békén inkább :D
A csapongásban az is benne van általában, hogy nem szerelmes valaki. A kérdés, hogy itt nálatok milyenek az érzelmek. Szerintem ez nagyon kulcs.
Amúgy mióta tart. Lehet az is számít itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!