Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak voltatok szerelmesek ribi@ncba?
Ha másfél év alatt nem volt olyanja, hogy más kell az nem lenne rossz jel. Amúgy meg azért szerintem egy nőnél a család az nagy váltás, mert onnantól neki már nem lesz könnyű kiút, mert ha külön mentek is ott lesz vele egy gyerek. Szóval ha ezt vállalja valaki, akkor én nem hiszem, hogy az van a fejében, hogy a pasizás a cél.
De amúgy meg szerintem itt nem fogsz normális tanácsot kapni.
Ha én lennék a helyedben, akkor mennék bele, ha úgy érezném ő életem nője. Akkor nem lennék gyáva vállalni a kockázatot és ha szívás lesz, akkor az lesz. Mert nem sok nő van egy ember életében, akiről ez eszébe jut. Ott szerintem meg kell adni magát az embernek az érzelmei előtt. És ha bukik bukik. Akkor is szép történet lesz azzal együtt.
Még az is veszély, hogy ha mondjuk megházasodtok az megváltoztatja a kapcsolatot. Mert eddig gondolom egy izgalmas dolog volt, amiről nem tudni, hogy mi. Meg az összeköltözés is nagy váltás.
De ha gyereket akarsz ne agyalj sokat. Mert ha sokat agyalsz, akkor nem fogsz a végén akarni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!